5 álomház a Bakony térségében

Bájos családi ház Zircen

A “Bakony fővárosában”, az ország legmagasabban fekvő városában, Zircen található gyűjteményünk első szereplője. Ez a kedves, jó állapotú 123 négyzetméteres, kétszintes családi ház egy csendes, városközponthoz közeli zsákutcában található. A praktikus kialakítású ingatlanban 5 hálószoba, 2 fürdő, szauna, pince és garázs is található, a tágas, részben fedett teraszról pedig gyönyörű kilátás nyílik a gondozott, gyümölcsfákkal, dísznövényekkel és konyhakerttel gazdagított kertre.

Erdei ház hangulata Dudaron

Zirctől nem messze, Dudar községben található ez a különleges 155 négyzetméteres, remek elrendezésű családi ház. A faberakásnak köszönhetően erdei házra emlékeztető ingatlan egy több mint 3 hektáros, rendezett, parkosított gyümölcs- és díszfákkal tarkított telken található, melyet két részre osztottak: a családi ház melletti füvesített udvaron helyezkedik el a virágoskert, a kerti bútorok és a dézsafürdő, a távolabbi telekrész a dióligeté, ahol 40 darab 17 éves termő diófa található.

Balatonfüredi luxus

A Balaton-part legrégebbi üdülőhelyén és az ország egyik legnépszerűbb üdülővárosában, Balatonfüreden található következő állomásunk. A pazar, 150 négyzetméteres kétszintes ikerház hűtéséről és fűtéséről energiatakarékos hőszivattyú gondoskodik, a kényelmet pedig az okos megoldások, a riasztóberendezés, az elektromos redőny és szúnyogháló, valamint az elektromos kapu biztosítja. Az ingatlan különlegessége a jakuzzival és kültéri konyhával bővíthető körpanorámás tetőterasz,  melyről csodás látvány nyílik többek között a Tihanyi-félszigetre és a környező erdőkre.

Letisztult elegancia Pápán

Pápán, Veszprém megye második legnagyobb városában kínálják eladásra ezt az újszerű, 2019-ben épült modern, letisztult 200 négyzetméteres ingatlant. A tájolási adottságok és a benapozási kritériumok összehangolásával alakult ki a ház elrendezése, így helyiségei a napszakoknak megfelelő adottságoknak kedveznek. A praktikus kialakítású családi házban az ideális komfortérzetet hőszivattyús rendszer biztosítja.

Skandináv életérzés

Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. Itt található gyűjteményünk utolsó szereplője, ez a skandináv stílusú, letisztult, 242 négyzetméteres, kétszintes családi ház. A 2021-ben felújított és bővített ingatlanban 4 hálószoba, 1 gardrób, egy tágas amerikai konyha és 3 fürdőszoba található. A ház jó klímáját a háromrétegű, szúnyoghálós, alumínium redőnyös nyílászárók és a 20 centiméteres hőszigetelés adják.