5 álomház a Visegrádi-hegységben

Idill Szentendrén

Szentendrén, a Pismány hegy lábánál eladó ez a 221 négyzetméteres, 4 szobás ikerház. A hatalmas ablakainak köszönhetően fényárban úszó, praktikus elrendezésű ingatlan tágas, új konyhája és nappalija terasz-és kertkapcsolatos. A magas minőségű anyagokkal felújított ingatlan emeletén 3 erkélyes háló található és egy stílusos, szabadon álló káddal épített fürdőszoba. A parkosított, kertész által gondozott, örökzöldekkel, virágzó cserjékkel beültetett kertben található még egy medence is.

Pompa a Dunakanyar közelében

Dömösön, a Dunakanyar közvetlen közelében eladó ez az egyedi tervezésű, 200 négyzetméteres, kétszintes családi ház. A hangulatos, boltíves, körbeablakozott étkező mellett található a tágas, amerikai konyhás nappali. Az emelet különleges hangulatát a gerendák adják, a nappaliból és a hálókból gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyarra. A parkosított kertben helyet kapott egy medence és a melléképületben még egy szauna is. 

Örökpanorámás álomház Visegrádon

Visegrádon eladó ez a hangulatos, teljeskörűen felújított örökpanorámás gerendaház, csodás kilátással a Dunakanyarra és Nagymarosra. Az ingatlanban két különnyíló apartmant alakítottak ki. A korszerű belső szigeteléssel, új víz-és villanyhàlózattal, energiatakarékos fűtéssel és modern belső burkolatokkal felújított ingatlan kertje teraszos, frissen rendezett, íves egyedi lépcsőkkel és támfalakkal tarkított. 

Csend, nyugalom, madárcsicsergés és csodálatos panoráma

Leányfalu központjában, csendes zsákutcában eladó ez az 5 szobás, 180 négyzetméteres, háromszintes családi ház. A letisztult stílusú, 2016-ban, minőségi anyagokból igényesen kivitelezett családi ház nappalijából kiléphetünk a tágas teraszra, ahonnan csodaszép panoráma tárul elénk.  A parkosított, automata locsolórendszeres, gyepszőnyeges kertet 12 termő gyümölcsfa, konyhakerti növények, örökzöldek díszítik.

Egy kedves családi ház Tahitótfalun

Tahitótfalu központi részén eladó ez a kétszintes, 235 négyzetméteres ingatlan, egy gyönyörűen gondozott, parkosított 1203 négyzetméteres telken. A 71 négyzetméteres alsó szinten kapott helyet a garázs, a tároló és a kazánház, a 102 négyzetméteres középső szinten található többek között a légiesen kialakított nappali, a tágas, teraszkapcsolatos konyha és az étkező, a padlásszinten pedig az izgalmas, ívelt falakkal elválasztott hálószobák. Az ingatlanban két fürdő is helyet kapott, egy a padlásszinten, egy pedig a középső szinten.