5 álomotthon Budapest agglomerációjából

Évről évre változik a legnépszerűbb agglomerációs települések listája. Viszont abban megegyezhetünk, hogy a Budapestet határoló városok továbbra is kimagasló népszerűségnek örvendenek azok körében, akik szeretnének közel lenni a fővároshoz, de mégsem akarnak lemondani a nyugodt, csendes kisvárosi hangulatról. Ellenőrzött Partnereink hirdetéseit bemutató gyűjteményünkben most 5 gyönyörű otthont mutatunk be a fővárost körülölelő településekről. 

Bájos családi ház Nagytarcsán

Nagytarcsán eladó ez a 2019-ben átadott, nettó 138 négyzetméteres alapterületű családi ház, ami egy átmenő forgalomtól mentes utcában található. Az ingatlanban 4 hálószoba, kamra, fürdőszoba és egy világos, modern amerikai konyhás nappali kapott helyet, ahonnan megközelíthető a tágas fedett terasz. A 700 négyzetméteres rendezett kertben 15 négyzetméteres tároló épület és játszótér is található, melyek szintén a vételár részét képezik. A telek és a ház biztonságát aktív kamera és riasztórendszer biztosítja, ellátva minden szobában és nyílászárón mozgásérzékelővel.

Kétgenerációs otthon Dunakeszin

Dunakeszin, pár perc sétára a Dunától, eladó ez a  225 négyzetméteres, 4+1 hálószobás, akadálymentesített családi ház. Az épület első része külön akadálymentesített lakrészt kínál, amely két generáció számára is alkalmas, vagy akár irodaként is használható. Az akadálymentesített lakrész mellett található a világos és tágas étkezős konyha, nappali, fürdő és mosókonyha, az emeleten pedig további 3 hálószoba és egy fürdő.

Fedett teraszos családi ház Budajenőn

Budajenőn, egy csendes, erdő melletti kis zsákutcában eladó ez a 2022-es építésű, 91 négyzetméteres nappali + két szobás családi ház. Az energiatakarékos ingatlan magas minőségű téglából készült, aljzat, homlokzati és tetőszigeteléssel ellátva. A családi házban két háló, egy fürdő és egy amerikai konyhás nappali található, ahonnan megközelíthető a 25 négyzetméteres hangulatos fedett terasz. A házban biztonsági szolgálathoz bekötött riasztórendszer és kamerarendszer működik.

Stílusos lakás Mogyoródon

Mogyoródon, a festői Sissy Villaparkban eladó ez a 2021-ben épült, belső kétszintes sorházi lakás. A 125 négyzetméteres ingatlan földszintjén található egy modern amerikai konyhás nappali, egy vendégszoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, az előszoba és egy garázs. A teraszra a nappaliból és a vendégszobából is kijuthatunk. Az emeleten található 3 hálószoba és egy folyosóról nyíló kádas fürdőszoba. Az ingatlan padlófűtéssel, riasztóval és elektromos redőnyökkel van felszerelve.

Panorámás álomotthon Szentendrén

Szentendrén, Pismányon, egy átmenő forgalomtól mentes, zsákutcában található ez a 195 négyzetméteres családi ház. Az egyedi, panorámás ingatlan alsó szintjén egy hálószoba és egy fürdőszoba található, továbbá gardrób szekrények, kamra és egy kertkapcsolatos mosókonyha is itt kapott helyet. Az emeleten egy nagy méretű nappaliból érhető el a pazar, örök panorámás emeleti terasz, ahonnan a Dunára és a környező Pilisi dombokra tárul kilátás. A 908 négyzetméteres, gyönyörűen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott telket színes virágok és örökzöldek tarkítják.