5 álomszerű gardróbszoba

Kedves hölgyek, valószínűleg mindannyian álmodoztunk már egy olyan gardróbszobáról, ahol a táskák, cipők, csillogó ékszerek és stílusos ruhadarabok abszolút központban állnak és minden egyes pillanatban otthon érezzük magunkat. Filmekben sokszor láthattuk már, ahogy a nők csak betipegnek a gardróbszobába és a szín szerint rendezett kollekciójukból válogatnak. Nos, nemcsak a filmsztároknak jár ez a stílusos helyiség.

Mutatunk 5 ingatlant, amelyekben mesés a gardróbszoba! 

XIII. kerület panorámás loft lakása

A designos loft lakást egy belsőépítész közreműködésével valósult meg. Grandiózus, világos tereket jellemzik, egyedi tervezésű- és gyártású bútorokkal, kandallóval, világítótestekkel rendezték be. Az ingatlan nagyon egyedi és megismételhetetlen, pont mint a gardróbszobája. A gardróbszoba, ahol az öltözködés nemcsak a divatról szól, hanem egy kreatív kifejezési mód is, ahol a személyiségünk kibontakozhat.

Luxus otthon Érden

Néha nem is kell több mint egy igényesen berendezett és felszerelt szekrény és egy szépítkező asztal és máris kész az álom gardróbszobánk, ahol nem csak a nők érzik magukat jól! Ez a pazar érdi luxusotthon vár medencével, panorámás teraszokkal és még rengeteg extrával.

Rubik villa

A gondosan kialakított gardróbszekrények, polcok és kiegészítők segítségével nem csupán egy helyet adunk a ruháinknak, hanem egyedi hangulatot is teremt az otthonunkban. A Rubik Ernő által tervezett villából sem maradhatott  ki ez az egyszerű, de nagyszerű, természetes fénnyel elárasztott gardróbszoba!

Pátyi otthon a tökéletes harmóniáért

Egy jól szervezett gardrób olyan, mint egy személyes butik, ahol a színek, minták és textúrák együttműködnek, hogy kifinomult harmóniát teremtsenek. Ebben a pátyi otthonban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a házban rendelkezésre áll egy medence, konditerem, borospince, egy óriási kert, és megannyi más is!

Királyi bánásmód a II. kerületben

A sokak által ismert Neveletlen Hercegnő című filmben feltüntetett gardróbszoba volt mindenki álma. Ebben az eladó II. kerületi házban, most minden kis- és nagylány, illetve nő álma valóra válhat. A királyi bánásmód itt még nem ér véget, hiszen az ingatlanhoz tartozik egy wellness terem gőzkabinnal, finn szaunával, egy panorámás fedett terasz kerti konyhával, infinity, feszített víztükrű medencével, szökőkúttal.