5 bájos ingatlan a Gerecse lankáin

Tata

Tata tóvárosi részén, egy csendes kis utcában található ez a kétszintes családi ház parkosított kerttel. A családi házas övezetben elhelyezkedő 228 négyzetméteres ingatlan alkalmas akár több generáció együttélésére, sőt minimális beruházással akár társasházzá is alakítható, hiszen a lépcsőházból nyíló lakások külön bejárattal rendelkeznek.

Tatabánya

Tatabányán örökpanorámás birtok eladó, melyen 2 külön bejáratú, egymástól független tégla építésű ingatlan is található. Az ingatlanok telekterülete 2300 négyzetméter, ahol az egyik ingatlan 51, míg a másik 116 négyzetméteres. Mindkét ingatlan minőségi anyagokból épült 2017-ben. A gondozott birtokon, a ház első részében található egy dupla garázs is, ahonnan elérhető a ház ékköve, a 27 négyzetméteres borospince.

Neszmély

Neszmély és Dunaalmás határán, varázslatos erdei környezetben található ez a hangulatos, gerendából épült családi ház és egy hétvégi ház, gyönyörű panorámával. A 2012-ben épült, 165 négyzetméteres, 3 szobás ingatlan hangulata igazán egyedi, köszönhetően a teljes fa borításnak. A kertben napelemrendszer, halastó, állattartási épületek, tárolók, gyümölcsfák is helyet kaptak.

Héreg

Héregen, festői környezetben található ez a több generáció együttélésére alkalmas, tégla építésű ingatlan, két külön bejáratú lakrésszel. A 245 négyzetméteres alapterületű ingatlanban 2019 óta számos felújítás és korszerűsítés történt, mint például új, korszerű nyílászárók beépítése, új fűtési rendszer és új villanyóra felszerelése.

Dunaalmás

Dunaalmáson, Tatától mindössze 10 percre található ez a gyönyörű, örökpanorámás 100 négyzetméteres családi ház, nyaraló. A 3 szintes, 3 szobás ingatlan fedett teraszáról csodás kilátás nyílik a Dunára, az épület alsó szintjét pedig nyári konyhává alakították, melyhez tartozik egy tágas borospince is. A 5810 négyzetméteres üdülőövezeti telek a Dunaalmási-kőfejtők Természetvédelmi terület mellett helyezkedik el.