5 csodás és egyedülálló ingatlan a Mátra varázslatos vidékéről

627 méter magasan, a Mátra szívében

A Mátra szívében, Parádsasváron található ez a 477 négyzetméteres, háromszintes családi ház. Az erdővel körülölelt, mindentől távoli ingatlan a hóhatár felett, 627 méter magasban fekszik. A 9 szobás ingatlan szíve a nappali, ahonnan elérhető a tágas és egyedi étkezős konyha.

Panorámás többgenerációs ingatlan Parádfürdőn

Parádfürdőn található ez a 363 négyzetméteres bájos családi ház. A magánúton megközelíthető, 1990-ben épült, délnyugati fekvésű ingatlan panorámája egyedülálló, viszont akár az otthonod kényelméből is megtapasztalhatod az időkép oldalán, köszönhetően a házra szerelt kamerának. A 8 szobás, többgenerációs ingatlan szintjei külön-külön bejárattal rendelkeznek, így akár szálláskiadásra is alkalmas.

Villa a Kékes lábánál

A mikroklímájú Mátrafüreden eladó ez az elképesztő méretű, 600 négyzetméteres, panorámás villa. Az ingatlan a Márta helység déli oldalán, a Kékes lábánál fekszik, 320-390 méteres magasságban. A 2009-től teljes átépítésen átesett, 9 szobás ingatlan egyik különlegessége a medencével és szaunával rendelkező wellness részleg, a másik pedig a hangulatos borospince.

Lakható betonszobor a Mátrában

A következő ingatlan egy igazi különlegesség, nem csak a Mátra térségében, hanem országosan is. Pásztón található lőttbeton technológiával készült betonszobor-ingatlant azoknak ajánljuk, akik szeretik a megszokottól eltérő dolgokat. A félkész ingatlan lakható, fűtése elektromos padlófűtéssel és kandallóval megoldható, gáz kivételével minden közmű a lakók rendelkezésére áll. Az épülethez tartozik egy 3-4 férőhelyes garázs, ami felett pedig egy külön bejáratú stúdiót találunk, saját konyhával és fürdővel. A két lakóegységet polikarbonáttal fedett, zárható télikert köti össze.

Romantikus rönkház az erdő szélén

Mátraszentimre településen eladó ez a hangulatos, 46 négyzetméteres rönkház. Az ingatlan tökéletes téli nyaralónak, hisz erdei környezetben, a sípályától csupán 500 méterre található, így a téli sportok szerelmeseinek egy igazi főnyeremény lehet. A közművesített ingatlan melegét az egyedileg kialakított cserépkályha és az elektromos panelek adják.