5 csodás napelemes ház a fenntarthatóság jegyében

Az elkövetkező évtizedekben a napelemes házak egyre inkább a fenntartható életmód és energiahatékonyság jelképeivé válnak. Ezek az épületek kiváló példái a zöld technológia és a megújuló energiaforrások ötvözésének. A napelemek nemcsak környezetbarát energiát termelnek, hanem csökkentik az energiafogyasztás költségeit is. 

A napelemeket érintő új változások kapcsán mutatunk 5, már napelemmel rendelkező ingatlant.

Energiatakarékos luxus családi ház Vecsésen

Eladó egy 187 négyzetméteres családi ház Vecsésen, a Budai Nagy Antal utcában, amelyet teljesen felújítottak 2020-ban. Az ingatlan számos kényelmi extrát kínál, például napelem rendszert, egy 50 négyzetméteres fedett teraszt, egy 45 négyzetméteres garázst, hőszivattyús rendszert, valamint egy Swim spa medencét is.

Kiskunlacháza elegáns medencés háza

Kiskunlacháza népszerű területén elérhető ez a prémium minőségű, 190 négyzetméteres családi ház. Az ingatlant teljesen berendezett, gépesített állapotban kínálják. Számos egyéb kényelmi funkcióval rendelkezik mint például, spájzzal, mosókonyhával, hőszivattyús medencével, fűtött garázzsal. Az alacsony rezsi köszönhető a napelemrendszernek, a ház kiváló szigetelésének és a változatos fűtési lehetőségeknek.

Miskolc, Cserhát utca gondozott ingatlana

A 200 négyzetméteres eladó ingatlan 1998-ban épült és az évek során folyamatos karbantartásban részesült. 2016-ban Lindab lemeztetőt telepítették, míg idén kiépítettek egy 15 kilowattos napelemrendszert is. A szobákban klímaberendezések gondoskodnak arról, hogy a nyári melegben is kellemes hőmérséklet uralkodjon.

Modern ház Ráckevén, saját stéggel és napelemrendszerrel

Ráckevén elérhető egy vadonatúj, modern és világos ház, amely saját stéggel rendelkezik a Dunán. A 135 négyzetméteres ingatlan a csendes Berkenye utcában található. A fűtést hatékony kondenzációs gázkazán biztosítja, ami padlófűtéssel kombinálva rendkívül komfortos hőmérsékletet teremt. Emellett a tetőn egy 2,4 KW-os napelemrendszer található, amely jelentősen csökkenti az energiaköltségeket, így a rezsi rendkívül kedvező.

Váci mediterrán elegancia

A Dunakanyar központjában, Vác szívében található egy 2019-ben épült, mediterrán stílusú, magas minőségű otthon. Az ingatlan számos kényelmi lehetőséget kínál, mint például fedett terasz, nyitott terasz, jakuzzi, beépített gardrób, tárolóhelyek és egyéb luxus extrák. Az otthon további különlegessége, hogy napelemrendszert telepítettek a tetőre, amely jelentős energiatakarékosságot eredményez.