5 eladó lakás túl a 10. emeleten

El tudod képzelni, hogy a felhők felett, de legalábbis a 10. emeletnél is magasabban lakj? Előnye a csodálatos és örök kilátás, a lenyűgöző panoráma. Míg a 80-as, 90-es években alig akadt egy-két ilyen magas ház az országban, azoknak is csodájára jártunk, manapság már nem ritkák a 14-16 emeletes panelházak vagy a modern felhőkarcolók. Körülnéztünk az ingatlanhirdetések táján, milyen lakásokat kínál a piac a 10+ emeletes szegmensben. A teljesség igénye nélkül mutatunk közülük ötöt.

11. emeleti lakás Kispesten

A Kispesti Lakótelep egyik házában, a legfelső emeleten bújik meg szerényen ez a büszkélkedésre alkalmas lakás. Az eredetileg 1+2 félszobást lakást egy 2021-es felújítás és átalakítás során 2 és fél szobássá alakította a tulajdonos. Nagy ablakainak és fekvésének köszönhetően egész nap természetes fény áramlik be a terekbe, este pedig kiülhetsz egy pohár borral az erkélyre és a kivilágított Üllői út látványa terül eléd.

Debrecenbe kéne menni…

Gyönyörű, 11. emeleti lakás eladó Debrecen belvárosában. Fiatalos dizájnú, teljeskörűen felújított ingatlan, ami befektetésnek is kiváló. Jelenleg is bérlő lakja, ez a szerződés valószínűleg tovább vihető, de akár te is beköltözhetsz a csinos lakba. A panoráma ebben a magasságban alap, de itt még portaszolgálat is van, és kamerás őrzés adja a biztonságot.

A budai oldalon is lakhatsz a 10-nél magasabban

Panorámás, 15. emeleti lakás várja új gazdáját a nemrégiben felújított Bikás Parknál. A környezet nagyon zöld, nagyon családbarát, és remek a közlekedése. A 15. emelet húzós lenne, ha elromlana a lift, de mivel kettő is van a házban, kicsi az esélye, hogy egy időben dobják be a törölközőt. Ez a kis lak 46 négyzetméteres, 2 szobás, így ideális első lakás fiatal házasoknak vagy pároknak.

77 négyzetmétere tömör gyönyör

Ha új, igazán modern környezetre vágysz, akkor a Metrodom lakópark lakásai között is nézz szét! Erre szokták mondani: álom luxuskivitelben. A 10. emelet felett is ilyen szép otthonod lehet, mint a képeken látható. A nappali plusz 2 hálószobás lakás ráadásul 2 fürdőszobát is kapott, így párhuzamosan tudtok reggel vagy este elkészülni a szeretteiddel. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy itt tökéletes a közlekedés is, és a közeli park szuper kikapcsolódást nyújt esti sétára, sportolásra.

Még egy Bikáspark-i otthon

A Bikáspark környéki házak csak kívülről tűnnek egyformának, belül számtalan stílus és otthonosabbnál otthonosabb ingatlanok találhatóak. Például ez a 12. emeleti keleti fekvésű lakás. Napfényes, erkélyes, panorámás. 45 négyzetméteres területén 1,5 szobát alakítottak ki. Az ingatlan teljesen felújított. A 12. emeletre két lift is segíti a feljutást, tehát emiatt nem kell aggódnod. De nagyjából semmi más miatt sem, hiszen a lakás nem csak tökéletes tömegközlekedéssel rendelkezik, de minden, ami napi szinten fontos lehet, sétatávolságra elérhető. Így akár te laksz ott a családoddal, akár kiadod, remek befektetés lehet.