5 eladó passzív ház – de mit is jelent ez?

Passzív ház a fóti Öreghegyen

Örökpanorámás, Budapestre néző terasz, 1697 négyzetméter parkosított telek, passzívházas technológia. Ez mind a 2021-ben épített, 2 szintes, 130 négyzetméteres, minimál stílusú családi ház jellemzője, amelyet Fóton, az Öreghegyen kínálnak eladásra. A ház energiafelhasználása szinte nulla, ezért rezsije is extrém alacsony, köszönhetően a napelemes rendszer és a hőszivattyú kettősének.

Háromszobás zuglói lakás minimális rezsivel

Zugló alsórákosi részén eladó ez a 2015-ben épült háromszobás lakás. Az ingatlan egy passzív házban található, a fűtést levegős hőszivattyú biztosítja, padlófűtés formájában. A meleg vizet szintén a levegős hőszivattyú és napkollektorok állítják elő, így a rezsi költsége minimális.

Egy különlegesség: Passzív penthouse loft 

A penthouse lakások egyedi hangulatát és nagy belmagasságát hozza el nekünk ez a soproni otthon. Ráadásul a nagy terasz olyan körpanorámával rendelkezik, amely bármely napszakban csodálatos. Kilátás tárul a Tűztoronyra, a Lőverekre, a Schneebergre, és a Bécsidombra is.

Vecsési minimál meleg otthonossággal

Minimál stílus, minőségi alapanyagok és energiatakarékosság jellemzi ezt a vecsési családi házat. A technológia, amelyet az építéskor alkalmaztak, közel passzív ház szintű energiafelhasználású. A belső hőmérsékletről a 4,32kWP csúcsteljesítményű napelemes rendszer és a hővisszanyerős szűrős levegőztető gondoskodik, amelyeket kiegészítenek hűtő-fűtő klímák, valamint gázkazán is.

Passzív ház Hévíz közelében

Felsőpáhokon 122 négyzetméteres, új építésű okos passzív ház keresi új tulajdonosát. Energetikai besorolás: az elérhető legmagasabb szintű, azaz “AA++”. A fűtéshez szükséges energiáról napelem és inverter gondoskodik, a hűtő-fűtő rendszer wifiről irányítható.