5 csodás új építésű lakás az ország legnépszerűbb egyetemvárosaiban

Felvettek az egyetemre az eddigi otthonodtól távol, és még nem tudod, hol fogsz lakni 4-5 éven keresztül? Segítünk megtalálni életed első saját lakását. Mit szólsz egy új építésűhöz, aminek hamarosan te lehetsz az első beköltözője? Ha pedig vége a diákéveknek és elmennél a városból, könnyen el fogod tudni adni, vagy akár albérletként is kiadhatod.

Az ország legkedveltebb egyetemvárosaiból hoztunk most 5 remek új építésű ingatlant.

Szeged az egyik legszebb egyetemvárosunk

Itt minden új, és még a panoráma is garantált. A Cédrus Liget már elkészült épületében még vannak eladó lakások. Például ez a kétszobás, teraszos szépség. A hálóból és a nappaliból is nyílik kijárat a teraszra, ami azért elég menő. Mivel szemközti ház konkrétan nincs, ez a 11 négyzetméter igazi diszkrét tered lehet a csillagos ég alatt. A lakás nagyon stílusos, színek tekintetében a földszínek dominálnak.

A legjobb helyen Pécsett

Az egyetem szomszédságában, Pécs központjában, a Székesegyház fölött keresi első lakóját ez a lakás. A modern dizájnú nappali, konyha és étkező egyedülálló térkialakítást biztosítanak, melyeket egy kellemes dolgozó/tanulósarok egészít ki. A két háló nyugodt pihenést és privát teret biztosít. A további csodás kikapcsolódást a loggia terasz és az egyedülálló kertkapcsolat kínálja.

Veszprémi új lakás, nem messze az egyetemi negyedtől

Ezt a veszprémi lakást csak a jövő év elején fogják átadni, de ahhoz hogy ne maradj róla le, érdemes már most lefoglalóznod. A Veszprémben lévő Pannon Egyetemhez közel épül, egy csendes családias környéken. Az ingatlan egyelőre szerkezetkészen, vagy annál kicsit előrehaladottabb, hőszivattyús, padlófűtéses fűtéskész állapotban várja a szerződő felet. Egy kisebb kert itt is a tiéd lehet. Áthívni a barátokat grillezni, esténként kiülni egy borral nagyon hangulatos.

A győri egyetemtől néhány percre

A Mosoni-Duna partjának közelében, az egyetemtől néhány percnyi tömegközlekedésre épül-szépül a Juhar Lakópark Győr városában. A modern környezet, a nagyvárosi infrastruktúra, és számos szolgáltatás és vendéglátóhely idevonzza a fiatalokat. A lakóparkban még több lakás közül választhat, aki itt tervezi tölteni a következő éveit. A kényelem és otthonosság gyorsan megszokható, amihez az energiatakarékos házközponti fűtőrendszer, a terasz és a közel 25 négyzetméteres kiskert is sokban hozzájárul.

Azonnal költözhető új lakás Miskolcon

Kezdjük a legizgalmasabb részlettel: itt, a bodóteraszi magasabb fekvésnek hála a Bükkre fog nézni az ablakod. A lakberendező által tervezett belső terekben levő bútorokkal együtt is tiéd lehet ez az új építésű társasházi otthon. Első emeleti lakásról van szó, ahol egy csodás 40 négyzetméteres, műfüvezett erkélyen ugyanolyan hangulatot teremthet mintha lenne egy kis kerted. Kiülhetsz egy kávéval vagy sörrel, világmegváltó beszélgetéseket folytathatsz a barátaiddal, vagy romantikus csillagnézésre hívhatod a kedvesedet.