5 izgalmas ingatlan a Pilisben

Pilisszentlászló

Pilisszentlászlón, az erdő szélén eladó ez az exkluzív, egyedi tervezésű háromszintes ház. A 195 négyzetméteres 5 és fél szobás ingatlan báját a természetes anyagok, a fa és a kő játékossága, az olyan különleges kiegészítők, mint a pajtaajtó és a kovácsoltvas ajtózsanér, és a látszógerendák adják. Az ingatlanban a szinteltolásokkal is játszottak – a tágas nappali-étkező együttes mellett néhány lépcsőfokkal lejjebb található a boltíves, világos, rusztikus stílusú konyha.

Pomáz

Pomáz, a Pilis hegység kapuja Budakalász és Szentendre szomszédságában helyezkedik el. Itt eladó ez a 220 négyzetméteres exkluzív, díjnyertes építész által tervezett családi ház. A különleges építészeti megoldásoknak köszönhetően a páratlanul világos ingatlan tágas, körbeablakozott nappalijából csodás panoráma tárul elénk. A három hálószoba mindegyikéből ki lehet lépni az intim hangulatú, parkosított, rendezett kertbe. A családi ház mellett, a telek alsó részén egy garázs és egy hozzáépített 6 méteres belmagasságú műteremház található irodával.

Csobánka

A különleges szubalpin klímájú Csobánka a Pilis hegység egyik medencéjében található. Csobánka egyik hangulatos zsákutcájának végén, egy dombtetőn eladó ez a 100 négyzetméteres különleges családi ház. A jó állapotú, szigetelt, háromszintes, ingatlan tökéletes választás a nyugalom szerelmeseinek. A különleges kialakítású, 3 szobás házból, és a telek minden szegletéből csodás panoráma tárul elénk. A diófával árnyékosított, dísznövényekkel, virágokkal tarkított kertben egy kellemes hangulatot árasztó dísztavacska, és egy bőségesen termő zöldségeskert is található.

Pilisborosjenő

A Pilis hegység délkeleti vonulatai mentén található következő állomásunk, egy zsáktelepülés, Pilisborosjenő. Itt keresi új tulajdonosát ez a 156 négyzetméteres, kétszintes, rendezett családi ház. A felújított, 5 szobás, fényárban úszó ingatlan déli fekvésű nappalijába a hatalmas, majdnem földig érő ablakok engedik be a nap sugarait. Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően az emeleti erkélyről csodás kilátás nyílik a környező hegyekre. A tágas, rózsákkal és gyümölcsfákkal tarkított intim, ám tágas kert és a hangulatos terasz tökéletes feltöltődést nyújt egy hosszú nap után.

Piliscsaba

Piliscsaba a Pilis, a Gerecse és a Budai-hegység által közrezárt Dorogi-medence délkeleti részén fekszik. Itt, közvetlenül az erdő mellett, Csabagyöngyén eladó ez a 272 négyzetméteres családi ház egy óriási, 980 négyzetméteres, a Budai Tájvédelmi Körzettel határos saroktelken. Az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően az izgalmas és praktikus elrendezésű 6 szobás ingatlannak különleges bája van. Az épített kandallós, galériás, teraszkapcsolatos nappali tökéletes közösségi térként szolgálhat a család számára. Az öntözőrendszerrel felszerelt, parkosított, teljesen zárt, parkerdőre néző kertben pedig rengeteg lehetőség van a kikapcsolódásra.