5 kiadó luxus lakás Budapesten

Az impozáns kilátások, az innovatív design és a prémium szolgáltatások együttese garantálja, hogy a luxus ingatlanok nem csupán otthont, hanem új életmódot is kínáljanak azoknak, akik az exkluzivitásra és a kifinomult eleganciára vágynak.

Mutatunk 5 mesés kiadó luxus lakást Budapesten!

V. kerület szívében

Antik és retro emléktárgyak a patinás fapolcokon, New York hangulata a szín- és bútorválasztásban, és filmes utalások minden helyiségben. Ha szeretnél Marlon Brando társaságában ülni a nappaliban és Marilyn Monroe-val fogat mosni, ráadásul egy ugrásra a Szabadság tértől és a Bazilikától, akkor ez álomlakás lesz számodra a megfelelő. 

Különlegesség az V. kerületbe

Egy csendes, nyugodt környéken, egy mesés lakás, de mégis a belváros szívében. Ilyenek is lehetnek a hétköznapok… Az ingatlan különleges hangulatát, a világos nagy terek, a belsőépítészeti mesés megoldások, a kiváló minőségű beépített bútorok, szaniterek, burkolatok, és konyhai berendezések adják. A lakás gyönyörűen felújított, egy tágas zöld belső kis kerttel felturbózott, amely az ingatlan egyik különlegessége.

Mi kell még?

Ebben a ferencvárosi ingatlanban a jazz jellegzetes hangulatát ötvözték az eleganciával és luxussal. Költözz a kizárólag kiadó lakásokat kínáló Bárd Apartmanházba. Az apartmanház földszintjén található egy 300 négyzetméteres klubhelyiség, amelyet a lakók szabadon használhatnak. Ebben a tágas közös térben a lakók biliárdot játszhatnak, az XBOX sarokban szórakozhatnak, vagy pihenhetnek a lounge területén.

Indusztriális és elegáns egyszerre

Egészen más hangulatot áraszt ez a kiadó loft stílusú lakás, mint az előzőek, de nem tudunk betelni vele. A XIII. kerületben, a River Loft egy egyedileg tervezett- és berendezett, belső kétszintes, sétányra néző otthonáról van szó, amely új bérlőjét várja. A luxus lakás 120 négyzetméteres, és a loft jellegből adódóan egyterű. Egy 10 négyzetméteres körbe üveges terasz tartozik hozzá. A ház lakói számára wellness és konditerem használható.

Városligeti idill a Székács villában

A csodálatos szecessziós Székács villában bérelhető ki ez a visszafogott színekkel, harmonikusan berendezett luxus otthon. A lakás nagyon igényes, prémium minőségben frissen felújított. A konyhával közös helyiségben található nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdőszoba lakható be, de tartozik az ingatlanhoz erkély és kocsibeálló is. Télen a kandalló lángja, a melegebb évszakokban a zöldre panorámás ablakok adják a plusz hangulatot. A Városliget közelsége pedig megfizethetetlen értékű.