5 lenyűgöző ingatlan a Budai-hegység térségéből

Nagypolgári villa Solymáron

Solymár egyik legszebb részén, Györgyhegyen eladóvá vált ez az angolszász stílusban megépített, 2021-ben részlegesen felújított, klasszikus nagypolgári villa. A 400 négyzetméteres, tágas terekkel rendelkező 5 szobás ingatlan szintjeit elegáns csigalépcső köti össze. Az ingatlan pikantériáját a földszinten található 2,2 méter mély, fűthető, ellenáramoltatóval és design világítással felszerelt medence és a mellette található 60 négyzetméteres bárpultos klubszoba adja.

Panorámás ingatlan Nagykovácsiban

Solymártól nem messze, Nagykovácsiban lehet a miénk ez a modern, minimalista stílusú, 2021-ben épült luxusingatlan. A 235 négyzetméteres, 4 hálószobás, igényes belsőépítészeti megoldásokkal készült háromszintes családi ház egy 900 négyzetméteres, szintezett telken található. Az impozáns ingatlan tágas nappaliját egy óriási tolóajtó köti össze az intim terasszal, ahonnan csodás panoráma nyílik a Budai-hegyekre.

Többszintes sorház a Kis-Svábhegyen

A XII. kerület szívében, csendes környéken eladó ez a 239 négyzetméteres, négyszintes, felújítandó ingatlan. A praktikus elrendezésű, 5 szobás családi ház báját a gyönyörű fa lambéria és a lépcső adja, a tetőtérről pedig csodás körpanoráma nyílik Kútvölgy irányába. Az ingatlanhoz tartozik egy kert és egy garázs, valamint több praktikus tároló is.

Luxus életérzés Remeteszőlősön 

Remeteszőlősön keresi leendő tulajdonosát ez a 230 négyzetméteres, új építésű, minimalista, napelemes családi ház. Az ingatlan világos, hatalmas üvegfelületekkel rendelkező amerikai konyhás nappalija és a kellemes méretű hálójának mindegyikéből kiléphetünk a tágas és meseszép panorámával bíró teraszra. A praktikus elrendezésű és stílusos ingatlan kertje rendezett, az oldalsó teraszon grillelőt is kialakítottak.

Egyedi luxusingatlan a II. kerületben

A II. kerületben, Pesthidegkúton, Ófalu városrészen, a Klébelsberg Kultúrkúria közelében kínálják megvételre ezt a 2014-ben kortárs stílusban épült luxusingatlant, aminek a tervezése Fézler Zsolt építész kiemelkedő munkáját dicséri. A 312 négyzetméteres kétszintes és 6 szobás ingatlan valóságos fényárban úszik a rengeteg ablaknak köszönhetően. A gyönyörű, parkosított kert hátsó részében sziklakertet és levendulást is telepítettek, a vízellátásról pedig a kiépített öntözőrendszer gondoskodik.