5 luxusingatlan a Zsámbéki-medence térségéből!

Stílusos családi ház Biatorbágyon

Biatorbágyon egy csendes, fákkal szegélyezett környéken eladó ez a 200 négyzetméteres családi ház. A funkcionális és stílusos kialakítású ingatlan középpontja a 6,5 méter belmagasságú nappali-konyha-étkező, amit az átriumos, gerendás kialakítás teszi igazán izgalmassá. A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a hatalmas, medencés teraszra és a szépen rendezett, fákkal és bokrokkal tarkított kertre.

Pompás luxusingatlan Budajenőn

Budajenőn, a Hill Top lakóparkban eladó ez a magazinba illő luxusingatlan. Az exkluzív ingatlant elegancia és előkelőség jellemzi, köszönhetően a magas minőségű spanyol burkolatoknak, tágas tereknek és a letisztult belsőépítészeti megoldásoknak. A 7 és fél szobás családi házban, többek között az 5 hálószoba és 4 fürdő mellett helyet kapott még egy exkluzív gardrób, az alagsorban pedig egy saját wellness részleg.

Örökpanoráma Telkin

Telki legkeresettebb részén, az Öreghegyen, egy 1300 négyzetméteres telken eladó ez a 264 négyzetméteres, kétszintes családi ház. A tágas és világos, letisztult stílusú örökpanorámás ingatlan teraszáról csodás kilátás nyílik a Zsámbéki-medencére. Az alsó szinten a tágas, elektromos töltős garázs mellett többek között helyet kapott egy kellemes hangulatú közösségi tér is biliárd szobával.

Csodaszép családi ház Tinnyén

Tinnyén, a Mediterrán-völgyben, dimbes-dombos zöldövezetben eladó ez a több mint 3 hektáros telken fekvő 430 négyzetméteres családi ház. A klasszikus, ám egyedi stílusú háromszintes ingatlan szintjeit egy izgalmas csigalépcső köti össze, a felső szintet pedig a különleges tetőácsolat és a panorámás kilátás teszi igazán kivételessé.

Álomvilla Pátyon

Makovecz Imre, a magyar organikus építészet megteremtője, Kossuth- és Ybl Miklós-díjas magyar építész tervei alapján és művezetésével épült egyedi ingatlan keresi új tulajdonosát Pátyon. A 6 és fél hektáros telken álló 555 négyzetméteres, 6 szobás ingatlan valóságos kuriózum. A tágas és világos családi ház lelke a nyitott fedélszékű étkező-konyha-nappali és a hozzá tartozó varázslatos körpanorámával rendelkező terasz. Az alagsorban található egy hangulatos medence, fürdő, szauna és borospince is.