5 magas energetikai besorolású családi ház

Fenntartható költségek a felkapott agglomerációs településen

A népszerű agglomerációban, a diósdi Sashegyen áll ez a gyönyörű családi ház, amelynél nem csak a külcsín, de a belbecs is említésre méltó. A minőségi anyagokkal felújított, ízlésesen berendezett családi ház ugyanis “AA+” energetikai besorolású. A szigetelés, a nyílászárók, az árnyékolók és a fűtőrendszer mind-mind hozzájárultak ehhez. A környék család- és gyermekbarát jellegét az is jól mutatja, hogy a ház is egy olyan utcában áll, amelyen nem halad át forgalom.

Kazincbarcikai ékszerdoboz

Ha most egy picike ékszerdobozt képzeltél el, akkor merj nagyobbat álmodni és vizionálj magad elé egy 120 négyzetméterest is. A képek tanúsága szerint ebben a házban ugyanis minden helyiség A-tól Z-ig ki van találva, még a samponoknak és törölközőknek is olyan tartópolca van, hogy háromszor hajtottunk vissza a galériában, hogy megcsodáljuk. A 120 négyzetméteres, “AA” energiabesorolású ház egy 1049 négyzetméteres, parkosított telken áll. A teremgarázsban akár 4-5 autónak is van hely.

Rezsibarát, hőszivattyús ház Halásztelken

A Csepel-sziget egyik kellemes, egyre többek által választott települése Halásztelek, amelynek új építésű részén keresik ennek a családi háznak első lakóit. Az igényes kivitelezést olyan modern hőszigeteléssel, fűtőrendszerrel és gépészettel egészítette ki az építtető, hogy az ingatlan “AA” energetikai besorolást kapott. A ház már kész, a kert viszont az új tulajdonos elképzelései szerint alakítható ki majd a vásárlás után.

Elegancia és luxus Mogyoródon

A luxus kialakítás és a legmodernebb technológia igazi álomotthont varázsol ebből a 4 szobás ikerházból. A két ikerházfél egymástól jól szeparáltan helyezkedik el, diszkrét magánteret biztosítva a lakóknak. Az épület “AA++” energetikai besorolást kapott, és Energy Save levegő- hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel, telefonról vezérelhető fan-coil szolgáltatással kényezteti lakóit. Persze ennél azért jóval többről van szó, hiszen a házhoz napelemrendszer, medence, kétállásos kocsibeálló és számos egyéb kényelmi és energiatakarékossági funkció is tartozik.

Minimális rezsi Őrbottyánban

Békés zöldövezeti otthon közel az infrastruktúrához – talán ez minden család álma. Az “AA” energiabesorolású ingatlanban nincs villanyszámla, a gázszámla pedig igen baráti összeget mutat, és itt még a medence fenntartása is minimális költséget generál. A belső tér hangulatára a kandalló teszi fel a koronát, az udvaron pedig a medence és a 3×3 méter méretű szerszámosház viszi a prímet. A kényelem, harmónia és nyugalom találkozását látjuk a képeken.