5 mesés eladó ingatlan Prémium Partnereinktől

Amikor az egyik legértékesebb vagyontárgyunkat szeretnénk kiválasztani vagy eladni, jól jön a piac aktuális helyzetét és a jogi hátteret jól ismerő segítség. Persze sokan gondolják, hogy maguk is el tudják adni lakásukat, házukat. Mégis az a tapasztalat, hogy az ilyen ingatlanok hosszabb idő alatt találnak gazdára. Míg az átlagember 10-15-20 évente ad és vesz ingatlant, addig egy ezzel foglalkozó értékesítő akár heti több adás-vételt is tető alá hoz.

A idén indult Partner Program lényege, hogy azok az ingatlanközvetítők, akik vállalták, hogy az ingatlan.com munkatársai ellenőrzik a személyazonosságukat, és a profiloldalukon feltüntetett végzettségeiket, képesítéseiket, valamint tagságaikat, kereshetővé válnak. 

Aktuális cikkünkben összegyűjtöttünk 5 gyönyörű eladó ingatlant Prémium Partnereink hirdetései közül, a legnépszerűbb értékesítési területekről!

Otthonosság a nyüzsgő város szívében

Újlipótvárosban, a Hegedűs Gyula utcában, közel a Szent István körúthoz egy felújított, nagy terekkel rendelkező otthon várja új lakóit. A 92 négyzetméter minden generációnak nyújt megfelelő helyiséget, és itt tényleg minden van, főleg élénk színek, és vidám minták, tágasság és sok természetes fény. A galéria pedig további területet biztosít, akár dolgozó szobának, akár hobbi rész kialakítására.

Széphalmi nagypolgári ház

Ugorjunk egyet a II. kerületbe, egy teljesen más hangulatú és stílusú otthonba. Az összesen 6 szobás, 350 nm-es ház mindent biztosít, amire a lakóknak szükségük lehet. Ez a csodás nagypolgári családi ház, 4 hálószobával és egy dolgozószobával rendelkezik. Ezen kívül 3 fürdőszoba, 3 erkély, 2 fedett terasz, fűthető garázs és több gépkocsi beállási lehetőséggel is tartozik hozzá. Az ingatlan elő- és hátsókerttel is büszkélkedhet, ami a kerti összejövetelek, grillezések tökéletes helyszínéül szolgál.

Legmodernebb dizájn a Dohány utcában

Lakberendezési magazinokba illik ez a gyönyörű VII. kerületi lakás. Elsősorban befektetésnek ajánlott, hiszen jelenleg is bérlő lakik benne, de természetesen ezen a későbbiekben változtatni is lehet, ha az új tulajdonos saját lakhatására vásárolja meg. A luxusingatlan erkélyéről a New York Palotára nyílik kilátás. Természetesen nem csak a lakberendezési stílus a legmodernebb, de a konyha felszereltsége, gépesítése is. Csapj le erre a kifinomult stílusú lakásra Prémium Partnereinknél.

V. kerületi álomlakás

Gyönyörűen felújított ez a Garibaldi utcai 2 és fél szobás lakás, de a ház egésze is szépen rendben tartott. A színek, textúrák harmóniája, a krém tónusaival rendkívül csalogató. Ami a lokációt illeti, innen minden gyorsan elérhető, a legjobb közlekedés és legmagasabb színvonalú szolgáltatások, éttermek, boltok is burjánzanak a környéken. A Kossuth tér és a Duna csak egy karnyújtásnyira található, néhány perc alatt elérhető a budai oldal vagy akár a Margitsziget is.

Hatalmas terasszal, közel a természethez

Ez a III. kerületi lakás a Forest Hill Lakópark része, amelyet szintén Prémium Partnereink hirdetnek. Itt nem a házak közé telepítettek néhány fát, hanem fordított az arány, egy nagy parkban találhatóak kellemes arányban lakóépületek. A környezet csodálatos, de a lakás belső tereiben sem találhatunk kivetnivalót. Gyönyörű állapotú, álomszerűen kényelmes otthon. A családosoknak is érdemes megnézniük, gyermekbarát a környék, és a lakásban is tágas gyerekszoba található.