5 meseszép ingatlan, ahol az eladást nem bízták a véletlenre

Páratlan panoráma Pomázon 

Pomáz legszebb részén eladó ez a panorámás, felújított, 100 négyzetméteres tégla lakás. A kétszintes lakás két külön bejáratú lakrészből tevődik össze, a 70 négyzetméteres emeleti részből, amihez egy 60 négyzetméteres panorámaterasz és egy fedett grill terasz is tartozik, és a 30 négyzetméteres földszinti részből, ami a közvetlenül gondozott kertre nyílik. A déli fekvésű lakás rendkívül világos, körbenapozott, az elvehetetlen kilátás és a hatalmas teraszok a ház legkiemelkedőbb jellemzői közé tartoznak.

Napfényes családi ház Érden

A csendes, családi házas övezetben található 135 négyzetméteres ingatlan elosztása praktikus,  nappalija tágas, négy hálószobája külön nyílik, és az ingatlanban két fürdő is helyet kapott. A 690 négyzetméteres rendezett telken található családi házhoz tartozik egy kellemes méretű terasz és egy garázs is.

Letisztult, tágas lakás Budán

Budapest II. kerületében található ez a 122 négyzetméteres, skandináv stílusban felújított fiatalos, belső kétszintes lakás. Az ingatlan alsó szintjén található a tágas nappali és a konyha étkezővel, mely egy kellemes méretű köríves erkélyre nyílik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Budai-hegyekre és a kertre. A felső szinten találhatók a gardróbos hálók, és a lakás különlegessége: a biztonsági, háromrétegű üvegpadlóval kialakított közlekedő.

Dunai panorámás családi ház Verőcén

Verőcén, a Dunakanyar kapujában, közvetlen vízparti telken eladó ez a gyönyörűen felújított kétszintes, 110 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan egy 501 négyzetméteres saroktelken található, az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően gyönyörűen körbenapozott. A nappali plusz három hálós, duplakomfortos családi házat tágas terek, praktikus elrendezés és kellemes anyaghasználat jellemzi, a teraszról és a szobákból pedig csodás panoráma nyílik a Dunára.

Bájos garzon a II. János Pál pápa térnél

Budapest VIII. kerületében, a II. János Pál pápa térhez közel eladó ez a páratlan belsőépítészeti megoldásokkal készült lakás. A lakás teljes mérete 28 négyzetméter, melyet egy 16 négyzetméteres álló galéria is kiegészít, praktikus elrendezésének köszönhetően kényelmesen élhető, bájos hangulatát az autentikus téglafal adja. A teljesen új aljzat, fal- és mennyezeti szigeteléssel bíró ingatlan kényelmét növeli, hogy földszinti és egy csendes, rendezett udvarban található.

Jó, ha tudod: Az Ingatlanoskeresőbe csak az Ellenőrzött Partnerek kerülnek be. A felületen így olyan ingatlanosokat találsz, akiknek lehetőségük volt bemutatni a végzettségüket, az iparkamarai tagságukat, illetve az Ingatlanközvetítő névjegyzékbe vételt igazoló dokumentumaikat, emellett pedig vállalták az ellenőrzést is. Az Ingatlanoskeresőben értékesítési terület (települések, budapesti kerületek), név, illetve jutalékszint alapján is kereshetők ingatlanosok.

A programban résztvevő közvetítőket onnan is megismerheted, hogy profiljukon megjelenik az Ellenőrzött Partner embléma.