5 meseszép ingatlan Komárom-Esztergom vármegyében, ami ráadásul a CSOK Plusz feltételeinek is megfelel

Január 1-jével megszűnik a jelenleg még életben lévő CSOK-támogatás, és elérhetővé válik a CSOK Plusz. Az új otthonvásárlási támogatás feltételeiről részletesen ebben a cikkünkben írtunk már. Az  egyik legfontosabb szempont, hogy ha egy házaspár az első ingatlanát vásárolja, akkor maximum 80 millió forint értékben választhat, míg akik már rendelkeznek közös ingatlannak, és onnan költöznek tovább, legfeljebb 150 millió forintos lakást vagy házat vásárolhatnak a CSOK Plusz igénybevételével. 

Mutatunk pár igazán szép ingatlant a vármegyében, ami megfelel a CSOK Plusz feltételeinek!

Oroszlányi lakópark 

Oroszlányon ennél egy félszobával nagyobb, de alacsonyabb irányáron meghirdetett sorházi lakás várja a beköltöző családot.  A lakás lakóparki és új építésű, talán még az utolsó lépésben a burkolatok színét is ki lehet választani. Minden család álma, hogy a H-tarifás árammal, napelemmel, padlófűtéssel a havi kiadások is alacsony szinten tarthatók legyenek. Itt ez is megvalósul. 

Családi otthon Dorogon

A legtöbb család olyan otthonról álmodik, ami közel található az oktatási intézményekhez, bevásárlási lehetőségekhez, mégis csendes, nyugodt, ha szeretnének visszavonulni a városi nyüzsgéstől. Ez a dorogi családi ház pont ezt tudja nyújtani. 3+1 félszobájával, amerikai konyhás nappalijával, dupla teraszával és gondozott kertjével összehozza a családtagokat. Igazi kényelmes fészek lehet belőle.

Tatabányán 4 szobás családi fészek

2020-ban épült ez a kétszintes ikerház, amelynek egyik fele keresi új lakóit. Az ingatlanhoz saját kert is tartozik. A minden szinten külön rendelkezésre álló fürdőszoba fontos kényelmi tényező egy többtagú család számára. A gondtalan napokat okosotthon megoldások is támogatják. Az új tulajdonost egy rendezett, nagy kert várja, melyből egy klassz grillezős terasz is nyílik.

Nagycsaládosok álma

Még nem egészen 10 éve épült ez a nyergesújfalui családi ház, ahol akár egy nagycsalád is kényelmesen elfér. Pergola, borospince, 3 autónak elegendő fedett gépkocsibeálló, és még egy vendégház is tartozik az ingatlanhoz, de maga a lakóház sem semmi: 4 szoba, 3 félszoba, 2 fürdőszoba található benne. A padlófűtést és a radiátorokat megtámogató, hangulatos kandalló teszi teljessé a napokat.

Álom luxuskivitelben

Tatán ez a 4 szobás, 122 négyzetméteres lakás várja, hogy rátaláljon új tulajdonosa. Ehhez a csodás tetőtéri lakáshoz egy 37 négyzetméteres erkély is tartozik. A lakás harmonikus és elegáns. Modern beépített konyha, étkezőpult, minőségi gépekkel felszerelve, különleges, egyedi magasfényű járólappal és igényes parkettával burkolt.