5 páratlan ingatlan a Vértes környékéről

A fa és a tégla egyedi játéka

Felfedező utunk első állomása Vértessomlón, a Vértes hegység északnyugati részén, Tatabányától nem messze található. Itt keresi új tulajdonosát ez a 340 négyzetméteres, kétszintes családi ház, mely természetközeli stílusával, a fa és a tégla elegáns játékával egy, a hegyekben eltöltött hétvége hangulatát idézi. Az ingatlanhoz tartozik egy téliesített kerti lak, egy dupla garázs és egy pince is.

Napfényes télikert és medence

Samu, Európa egyik legidősebb előemberének ”otthonában”, Vértesszőlősön található ez a szép állapotú, két éve teljes körűen felújított, 274 négyzetméteres ingatlan. A tágas nappaliból nyíló napfényes, hívogató, remekül kihasználható télikert és a parkosított, szépen gondozott, medencés kert tökéletes helyszínéül szolgálhatnak az otthoni kikapcsolódásnak.

Bájos és letisztult

Tatabányán, Magyarország legkisebb területű megyeszékhelyén található gyűjteményünk következő szereplője, ez az 51 négyzetméteres, bájos, letisztult stílusú lakás. Az ingatlan teljes felújításon esett át, mely érintette a villany- és vízhálózat cseréjét, a burkolatok modernizálását, az összes külső és belső nyílászáró cseréjét. A hívogató hangulatot árasztó lakás csendes környéken található, ablakaiból pedig a szemközti park fáinak sűrű lombja nyújt pihentető látványt.

Fagerendás mennyezet és kandalló

Következő állomásunk Csákváron, a Zámolyi medencében, a Vértes hegység közvetlen lábánál található családi ház. Az ingatlan a hegy lábához épült, kihasználva annak mérséklő hatását. A 220 négyzetméteres házban 3 hálószoba és egy konyhás nappali található – a panorámás teraszkapcsolatos, tágas és világos nappali hangulatát a fagerendás mennyezet és a kandalló teszi igazán különlegessé.

Igényes kialakítás 46 négyzetméteren

A Vértes északnyugati lábánál fekvő Oroszlányban található gyűjteményünk utolsó szereplője, ez a 46 négyzetméteres tégla lakás. Az igényes kialakítású ingatlan tágas amerikai konyhás nappalijából kellemes méretű erkély nyílik, ahonnan a környező fákra nyílik gyönyörű kilátás. A felújított, fa nyílászárós lakáshoz saját parkolóhely jár zárt parkolóban.