5 pazar eladó napkollektoros ház

A napkollektor kifejezést nagyon sokan használják és ismerik, de fontos, hogy tisztában legyünk a pontos fogalmakkal. Nem szabad összekeverni a hasonló nevű napelemmel, amely elektromos áramot állít elő a nap sugarainak energiájából. A napkollektor ezzel szemben az összegyűjtött napsugarakat hővé alakítja és vizet melegíthetünk vele. Nem csak környezetbarát megoldás ez, hanem még az ingatlan fenntartási költségeit is jelentősen csökkenti.

Nézzünk meg, 5 pazar eladó, napkollektoros házat!

Ürömi családi idill

Nem csak a fürdőszobai és konyhai meleg vizet, de a medence fűtését is a napkollektornak köszönheti ez az ürömi 4 szobás, közel 260 négyzetméteres családi ház. A 2003-as építésű ingatlant 2018-ban felújították. A házban olyan extrák szolgálják a lakók kényelmét, mint a finn szauna, a kertre panorámás süllyesztett masszázskád, konditerem, illetve minden hölgy álma, egy U-alakú gardrób.

A szintén felújított terasz előtt hatalmas, parkosított kert terül el, amelyet kertépítő tervezett és alakított ki. A kültér csúcsa már említett medence, vízforgatóval, szabad oxigénrendszerű víztisztító berendezéssel.

3 szintes luxus a 3. kerületben

III. kerületben, Testvérhegyen, a Hármashatár-hegy lábánál található ez a háromszintes luxus családi ház. A gyönyörű házat még gyönyörűbb, parkosított kert emeli még magasabb szintre. Az alagsori fitness szobától a fedett teraszon át, a kerti konyháig és a gyerekek számára készített játszótérig minden van, ami szem-szájnak ingere. Itt a napelem-rendszer és a napkollektor egymás mellett dolgozik a ház alacsony energiaköltségein.

Csömöri minimál

A XVI. kerület és Csömör határán, exkluzív lakópark részeként elérhető ez a gyönyörű családi ház. Az új építésű, kétszintes házban, a gardróbszobától a központi porszívón át a luxus konyhai gépekig, minden a minőséget sugározza. A fürdőszoba elegáns, letisztult, melynek a melegvizét a napkollektor állítja elő.

Székesfehérvári mediterrán

Székesfehérváron eladó  ez az egyedülálló mediterrán hangulatú családi ház. Az 5 szobás, 400 négyzetméteres ingatlan elosztása praktikus, stílusa letisztult.A felső szint külön meleg víz és fűtésrendszerrel bír, melyről 2 napkollektor és egy 300 literes puffertartály gondoskodik. 1440 négyzetméteres telken, kültéri és beltéri medence is megtalálható. A nappali hangulatát egy 55 kW-os vízteres kandalló teszi még otthonosabbá.

Nagycsaládosoknak, több generációnak

Válogatásunk végén Gödöllőre látogatunk. Egy 660 négyzetméteres ház 7 szobával várja új tulajdonosát. Nagy családoknak és több generáció számára is ideális otthon lehet. Itt mindenből van bőven, több wc, fürdőszoba… még konyhából, teraszból és erkélyből is 3-3 tartozik a házhoz. Külön uszodaépületben sportolhat és lazulhat, aki itt tengeti napjait, de a hatalmas kertben állattenyésztésnek és önellátó gazdálkodásnak is lehet helye. Ha fűthető falra és golyóálló széfre vágysz, akkor pedig végképp ez a te jövőbeli házad.