5 pompás eladó könnyűszerkezetes ház

Mintha mindig nyaralnál 

Tatabánya vonzáskörzetében, Környén áll ez a 2021-ben épült könnyűszerkezetes ház, amelynek új lakója itt minden napját nyaralásnak élheti meg. A kényelemről és a feltöltődésről a parkosított telek, a sütögetőhely, és két terasz gondoskodik, de a horgászni vágyóknak sem kell messzire menniük, épp csak ki kell lépniük a kapun. A 15centi vastag, szigetelt falaknak és a kútról jövő víznek köszönhetően a fenntartási költségek is alacsonyak. Hol máshol kezdenél új életet, ha nem itt?

35 négyzetméter csoda

A panorámás telek sík, csendes utcában található. Nem véletlen az utca neve sem, valóban erdőszélen fut végig. Ezt az eladásra kínált kis ékszerdobozt 2001-ben építették a telekre, de két évvel ezelőtt felújításon esett át. A képek megtekintése után senkinek sem lehet kétsége: ízléses, minőségi munkáról van szó. A ház kis mérete ellenére 3 szobának is helyt ad, és könnyűszerkezetesként is remekül szigetelt, a fűtésről elektromos panelek gondoskodnak.

Egész évben tóparton

Szigetszentmiklóson vízpartra nyíló kerttel eladó ez a minimál stílusú, 50 négyzetméteres ház. Erre szokás mondani: egyszerű, de nagyszerű. Aki ide beköltözik, saját stéget is kap a házhoz, ahol horgászhat vagy egyszerűen csak kiülhet nézni a megnyugtató vizet. Nem csak víkendháznak vagy üdülőnek praktikus, hanem akár állandó otthonnak is kiváló. A fűtő-hűtő rendszernek, az elektromos padlófűtésnek és a szigetelésnek hála egész évben komfortosan érezheti magát benne a leendő tulajdonos.

Gyöngyszem a cívisvárosban

Debrecen Alsójózsán kezdhetünk új életet ebben a 89 négyzetméteres, háromszobás, könnyűszerkezetes faházban. Az épületszerkezet, valamint a minőségi hőszigetelés garantálja a kedvező rezsiköltségeket. A 430 négyzetméteres telken található egy két autó tárolására alkalmas fedett beálló, egy 20 négyzetméteres fedett terasz, valamint egy 12 négyzetméteres melléképület is. A kertgondozásban pedig nagy segítség, hogy mindezt a fúrt kútból tudjuk megoldani.

Magazinba illő otthon patakparti nyugalomban

Végül pedig egy magasabb árfekvésű, 220 négyzetméteres házat is bemutatunk. Veszprémben várja új tulajdonosát ez a különlegesség. Tökéletes kialakítás, szárnyaló fantázia és maximális kényelem jellemzi az ingatlant. A csodás környezet, a gondozott kert, a kert végében csordogáló patak a nyugalom szigetévé varázsolja az ingatlant.