5 pompás lakás beépített erkéllyel

Beépített erkély, panoráma a tizediken

Panelprogramos óbudai ház 10. emeletén kínálja a tulajdonos ezt a csinos, háromszobás panellakást. Az ingatlan nemrég felújításon esett át. Ha tetszik a berendezés, a tulajdonossal megbeszélhető, hogy azt is megvásárold. A Flórián tér összes előnyét élvezheti, aki ide költözik, a remek tömegközlekedéstől a boltok, iskolák közelségén át a Hajógyári sziget, Margitsziget és a Budai hegyek könnyű elérhetőségéig.

Panelban is Hawaii az élet: bárpult, koktélok…

Fogadjunk, hogy mindig is szerettél volna egy bárpultot a nappaliba! Neonfényben úszó hangulatot, ahol bulizni, mozizni, de akár edzeni is tudsz. Ez most mind a tiéd lehet ebben a nem hétköznapian kialakított panellakásban. Az ingatlan Kazincbarcikán található, és 2018-ban újították fel. Míg a nappali és a szobák egyfajta westernes, rockos „zenebarlang” hangulatot kaptak, amelybe remekül illeszkedik a kővel kirakott bárpult is, a beépített erkélyt fával burkolták, sok növényt helyeztek el benne, és csodás panorámájával a béke szigete lett.

Gyönyörű pécsi lakás

A Mecsek Áruházzal pont szemben található ez a gyönyörűen felújított és berendezett tégla lakás. A teljeskörű felújítás tényleg mindenre kiterjedt, még a beépített erkély felőli falat is pluszban hőszigetelték. Mivel a lakás Pécs központi, forgalmas környékén fekszik, közel az egyetemhez, könnyen kiadható, de azt is megértjük, ha miután megvetted, senkinek sem engednéd át, hogy itt lakhasson.

Igényes kialakítás, maximális kényelem

Ez a VIII. kerületi tégla lakás a bizonyíték arra, hogy az átalakításnak csak a képzelet szab határt. A felújítás során kicserélték a villanyvezetékeket, rejtett és spot világítást kapott a lakás, valamint műanyag nyílászárókkal is behelyeztek. Az egész lakást az igényesség és a minőség jellemzi, ahogy a beépített erkélyt is, ahová a téli hidegekben is kényelmesen kiülhetünk, akár egy finom forralt bor társaságában is.

A lehetőségek panellakása Győrben

Győrben járunk, és egy olyan eladó lakást mutatunk, amelybe még bőven beleviheted a saját személyiségedet is. A felújítása ugyan 2021-ben lezajlott, a kisebbik szoba és az ahhoz tartozó 2 négyzetméter területű beépített erkély még nem készült el, ezt akár te is befejezheted olyan stílusban, amilyenről csak álmodozol. Ez a győri panellakás sok lehetőséget hordoz, saját célra vagy kiadásra is remek választás.