5 remek energiatakarékos ingatlan 

Az energiahatékony ingatlanok népszerűsége egyértelműen a dráguló rezsidíjak idején ugrott meg. A lakáskeresők számára értékesebbé váltak azok az alacsony fenntartási költséggel bíró ingatlanok, amelyek esetében pontosabb információt kapnak a kedvező energetikai adottságokról. Tudtad, hogy az oldalunkon számos energiatakarékos eladó lakás és ház is található? Még egy külön zöld-fehér mérőórát ábrázoló emblémával is megjelöltük az ilyen ingatlanhirdetéseket. Mai válogatásunkban 5 ilyen ingatlant mutatunk be.

Központi hőszivattyús társasház Angyalföldön

Ez az angyalföldi lakás még első lakóját várja, bár 2021 óta már kész. A folyamatos fejlődésnek hála egyre több luxuslakás áll a kerületben, ami ráadásul egyre szebbé és élhetővé is válik. Ami az energiatakarékosságot illeti, a társasházban központi hőszivattyús fűtésrendszer látja el a lakókat, amely energetikailag kiváló, így a fűtés költsége nagyon alacsony. Ráadásul valamennyi szobában egyedileg szabályozható a fűtés, így nem kell feleslegesen fizetni. 

Energiatakarékos luxus Veszprémben

Ha családi házas környezetben luxus életérzést keresel, ez az ikerház rád vár. 2021 nyarán adták át, még szinte új. Háromrétegű ablakainak és hőszivattyús fűtésének köszönhetően nagyon energiatakarékos, AA++ besorolást kapott. A villamos energiát H tarifával is igénybe lehet venni. A belső tér sem marad el a külső látványától és minőségétől, igényes burkolatokkal, luxusminőségben készült. A 155 négyzetméteren 4 szoba található, a nagy méretű fürdőszobához pedig egy szauna is tartozik, ahol lazulhatsz, kipihenheted a dolgos hétköznapok fáradalmait.

LED-es fürdőszoba, férfias elegancia 

Ismét a főváros XIII. kerületében járunk, ahol ezt a férfias stílusban burkolt és berendezett lakást kínálja tulajdonosa. Az ingatlan AA energiabesorolású, közös költsége és rezsije is alacsony. Észak-keleti és dél-nyugati fekvésű, így egész nap világos, ami persze a fűtési költséget is csökkenti. A napsütést nem csak az ablaküvegeken túl, hanem az 5 négyzetméteres privát teraszon is élvezheti az új tulajdonos. Ezen kívül rendelkezésre áll egy 25 négyzetméteres másik terasz is, amely grillsütővel felszerelt.

Fűrész utcai ékszerdoboz

Kicsi a lakás, de gyönyörű. 35 négyzetméternyi otthonosság vár egy nem éppen ma épült társasházi lakásban, ahol viszont a teljes körű felújításnak köszönhetően AA energiabesorolást sikerült elérni, és a lakás rezsijén kívül a közös költség is igencsak baráti. Ide egy bőrönddel be tudsz költözni, hiszen a fotókon látható berendezés, bútorzat az ingatlan vételárában benne van, tehát nyugodtan használhatod a jövőben is.

Érdi kényelem

Első tulajdonosa válik meg most ettől az érdi otthontól. 74 négyzetméterével és 3 szobájával kellemes lak lehet akár egy kisebb család számára is. A lakás páratartalmát szellőzőrendszer szabályozza, az áramot napelem termeli, az eddigi lakók éves villamosenergia-használatát ez teljes egészében fedezte. A hőszigetelés kiváló, és mindezek hatásaként a lakás AA++ energetikai besorolást kapott. A rezsi tehát minimális, a közös költség jelent csak tételt a havi fizetendőkben.

energiatakarékos