5 télikerttel felturbózott családi ház

Amikor a télikert dolgozószoba és játszóbirodalom

Ebben a soroksári eladó ikerház félben az amerikai konyhás nappali és a csodás télikert egy nagy teret alkot. A télikertben otthoni iroda és játszóbirodalom is helyet kapott, üvegfelületeit UV és fényvédő fólia védi. A minőségi kivitelezéssel készült ház remek elrendezésű, egy többgyerekes család igényeit is maximálisan kielégíti.

Amikor a télikert tóra panorámás

A délegyházi tó partján eladó ez a különleges hangulatú családi ház. A kert végében közvetlenül a tópartra jutunk, ahol saját stég is rendelkezésünkre áll. A télikert is oda néz, üvegfalai azonban a melegebb hónapokban eltolhatóak, így a kerttel egybeolvadó terasszá alakulhat. Talán nem is kell tovább ecsetelni, milyen kellemes lehet itt az élet évszaktól függetlenül. A természetes fény uralja a lakást. Csendre, a természet közelségére vágyó, otthonról dolgozó lakóknak különösen ajánlott ingatlan, de még a rezsi is alacsony és a kertet is úgy alakították ki, hogy ne igényeljen különösebb gondozást.

Ahol a télikert kuckózós

Fogj egy jó regényt és egy forró kakaót, és kuckózz be a télikertbe! Na, nem mintha a lakás nem lenne extra kényelmes és hívogatóan otthonos. A veresegyházi 128 négyzetméteres, könnyűszerkezetes ház nemrég felújításon esett át, amely során egyedi tervezésű bútorok, szúnyoghálós, redőnyös ablakok, dupla mosdók és hasonló praktikus elemek kerültek bele. A felnőttek által birtokba vett terek elegánsak, a gyerekszoba színes, a kertben a kisebbek számára trambulinnak is van hely. A füvet automata öntözőrendszer gondozza, így neked már csak a nyugalmat kell élvezned, ha beköltözöl.

Ahol a télikert egy ökoház

Mintha a pálmaházban vagy a Füvészkertben járnánk, annyi zöld gyűlt össze ennek az isaszegi családi háznak a télikertjében. A növények között kalitka, a kalitkában kismadár. Nem kell sok fantázia hozzá, hogy el tudjuk képzelni, milyen megnyugtató érzés lehet ebben a környezetben leülni a kényelmes karosszékbe és elolvasni a kedvenc újságunk cikkeit. A ház sem mindennapi környezetben áll, a Gödöllői tájvédelmi körzethez tartozó erdő mellett kezdődik. Itt a szigeteléstől az építőanyagok gondos megválasztásán át a bojler kiválasztásáig minden egy környezettudatos rendszert alkot. Sőt, még elektromos autótöltő is tartozik a házhoz.

Ahol a télikertből ugorhatsz a medencébe

Finn szauna, hidromasszázs zuhanykabin, kültéri medence… mi kell még a luxus életérzéshez? A parkosított kertben még sütögetőhelyet is kialakítottak. Ez a soroksári eladó családi ház három hálószobával és külön-külön is elérhető szintekkel akár több generáció együttélésére is alkalmas, de ugyanígy megfelelő vállalkozás és lakrész párhuzamos fenntartására.