5+1 bámulatos nagypolgári lakás

Körfolyosós, századeleji házak, hatalmas terek és nagy belmagasság. A nagypolgári lakások hangulata egészen egyedi. Budapest belvárosában még ma is rengeteg ilyen ingatlan cserél gazdát. Mai válogatásunkban a nagypolgári lakások közül hoztunk el 5+1 igazán bámulatos ingatlant.

Régi nagypolgári lakás, luxus belsővel

A Duna partján áll ez az 1950 előtt épült, de 2015-ben teljes körű felújítást kapott nagypolgári lakás. A luxus életérzést és modern stílust kapott ingatlan hosszú körfolyosóról nyílik, amely rendkívül rendezett és hangulatos. Kiülni ide egy kávéval vagy újsággal, esetleg beszélgetni a szomszéddal felbecsülhetetlen érzés. Azonban a lakás nem csak belül nyújt tökéletes életérzést, nagyon közel található a Fővám téri Vásárcsarnok, a Duna-parti sétálóhelyek, és a remek közlekedésnek köszönhetően könnyen megközelíthető a Gellért hegy is.

Stílus és elegancia a Dohány utcában

Ennek a háznak a története egészen 1890-ig nyúlik vissza. Mai gyönyörű állapota a gondos karbantartásnak és a kulturált lakóközösségnek köszönhető. A forgalmas belvárosi környezet ellenére csendes hálószobából sarokkádas fürdőszoba nyílik. A konyha nagypolgári lakáshoz képest kisebb, de praktikus elrendezésű, abszolút jól kihasználható.

Kétfelé választott lakás

Ez a nagypolgári lakás két külön bejárattal rendelkezik, gyakorlatilag egy nagyobb és egy kisebb lakásra osztották. A kisebb akár bérbe is adható, vagy két generáció együttélése esetén az elkülönülés, de mégis segítő közelségben maradás lehetősége garantált. A kisebb lakásban a belmagasság alvógaléria kialakítását tette lehetővé, így még jobban kihasznált a tér. A mindössze 22 négyzetméteres lakás padlófűtéssel modernizált. A nagyobb, 108 négyzetméteres otthonhoz egy 2 négyzetméteres erkély is tartozik.

Hatalmas belmagasság, szecessziós épület Kőbányán

Régi hangulat új köntösben. Ez vár arra, aki ezt a X. kerületi nagypolgári lakást kiszemeli magának. Az épület is gyönyörű, virágmotívumokkal díszített, az eladó lakás pedig luxus minőségű felújítást kapott. Modern elemek, elektromos redőny, sarokkád, főzősziget és páraelszívó is került a felújítás során a lakásba.

Innen csak egy ugrás az Opera

A nyugodt Révay utca rejti magában ezt a gyönyörű lakást. Valójában egy lakásnak minősül, de kettéválasztott, két külön bejárattal kialakított ingatlanról van szó, egy 33, illetve egy 38 négyzetméteres alapterülettel. Ami a berendezést és a hangulatot illeti, abszolút fiatalos és modern az irány. Az Opera és a Centrál Színház mindössze 200-200 méterre helyezkedik el, de egyetlen saroknyit kell sétálni az Andrássy útig is.

Újlipótváros és a polgári életérzés

Végül egy olyan nagypolgári otthont válogattunk be, amely berendezési stílusában is megőrizte az egykori hangulatát. A szobák mérete is megmaradt, és a belmagasság is a polgári házakra jellemző. A körfolyosóról nyíló 3. emeleti lakás 15 éve kapott felújítást, tehát ha megvásárolod, van lehetőséged a saját szempontjaid szerint átgondolni és az álmaidat megvalósítani. A Duna és a parkok közelsége miatt, aki egyszer ide költözött, nehezen vált másra. Abszolút szerethető környék, ahol a sok növényzet, az üzletek és szolgáltatások, valamint a remek tömegközlekedés élvezetessé teszi a mindennapokat. Ha pedig nyugalomra vagy sportolásra vágysz, irány a Margitsziget.