5+1 egyedülálló stílusú fürdőszoba

A fürdőszobák olyan terek, akár luxushotelekben, akár otthonainkban, ahol számos lehetőség kínálkozik az enteriőr tervezők és a lakásdekorátorok előtt, akik szívesen játszanak a színekkel, textúrákkal és formákkal. Az egyszerű funkcionális terekről a lenyűgöző dizájnerek alkotásaiig mindenféle fürdőszobát találunk. 

Most mutatunk 5+1 olyan fürdőszobát, ami extrémebb a megszokottól.

Hagyományos elrendezésre rá sem hederít

Az V. kerület szívében található ez a kétszintes, luxus kivitelű lakás, melyet a Duna partjától mindössze 200 méterre találunk. Ez az ingatlan teljesen eltér a hagyományos stílustól, egyedi elrendezése és dizájnja kiemelkedő. Az alsó szinten helyet kapott egy nappali, melyet olasz designer bútorokkal rendeztek be, és mellette elhelyezkedik a bár és a konyha is. A felső szinten a hálószoba mellett található egy jacuzzi és szauna is, amelyek extra kényelmet biztosítanak. A fekete csempével burkolt fürdőszoba arany elemekkel kiegészítve exkluzív atmoszférát teremt.

Panoráma a medencéből is

Kétlakásos luxus ikerházfél elképesztő panorámával! Teljesen jogtiszta luxus ikerházfél, mely két külön bejárattal rendelkező lakást foglal magába. A lakásokban kizárólag felső kategóriás burkolatok találhatók, például eredeti kagyló mozaik a fürdőszobában. A luxus érzése mindenhol jelen van, beleértve a gardróbszobát, a lebegő medencét, a nyári konyhát, beépített kamera rendszert, jacuzzit, és még számos további kényelmi szolgáltatást.

Prémium minőség a hegyvidéken

Az ingatlan Budapest XII. kerületében, a hegyvidék csendes utcájában található. Az épületet Turi Attila, Kossuth- és Ybl-díjas építész tervezte 2009-ben. A ház luxusát a medencetér, szauna, sószoba (sóágy, sófal), dobszoba, mozirendszer, jacuzzi, konditerem – beleértve a szoláriumot, valamint bortároló biztosítja. A fürdőszobák kialakításához is kizárólag minőségi burkolatokat használtak.

Természetközeli családi ház 

A Vadása-tó gyönyörű környezetében található, az Őrség dombjai által körülölelt, négy hektáros természetvédelmi területen. Ebben a varázslatos üdülőhelyi környezetben kínálják eladásra ezt a hangulatos faházat. Az ingatlanban egyedileg tervezett bútorok és villanykandalló szolgálják a kényelmet. A fürdőszoba is a faház jellegzetességeit tükrözi, luxus felszereltséggel, például masszázskáddal, melyből kényelmesen élvezhetjük a Tv nézését.

Családi ház a budai agglomeráció egyik legszebb településén

A pátyi családi ház egy zárt park területén helyezkedik el, melyhez hosszú privát betonút vezet. A parkban összesen 5 családi ház épült fel. Ebben az ingatlanban két szinten, prémium anyagok felhasználásával több exkluzív szobát is kialakítottak, köztük 5 hálószobát, gardróbszobát, mosószobát, egy atriumot, teraszt melegítővel és párologtatóval, borospincét, ellenáramoltatós, fűthető kültéri gyermekbarát medencét, jacuzzit, edzőtermet, szoláriumot, szaunát, gőztusolót. Az egyik fürdőszoba kádja rendkívül egyedi dekorációt kapott, a tükördarabok pedig a diszkógömbre emlékeztetnek.

Többgenerációs családi ház a II. kerületben

A II. kerület, II/A legkedveltebb részén, több generáció együttéléséhez ideális választásnak számít ez az ingatlan, amely fitnesz teremmel, gőz-, infra- és finn szaunával, jakuzzival, valamint medencével rendelkezik. Az 1990-es években épült ingatlan teljes körű felújításon esett át, beleértve a 10 cm vastag hőszigetelést, gépészeti korszerűsítést, ennek eredményeképpen kiváló állapotban van. A felújítás alatt készült ez a letisztult, különleges stílusú fürdőszoba is.