5+1 eladó cserépkályhás ingatlan

Megérkezett az igazi tél nagy hóval, fagyos estékkel és éjszakákkal. Remek móka hógolyózni, szánkózni, kint játszani a csípős hidegben, de csak akkor, ha a nap végén vár az otthonodban egy melengető kuckó. A cserépkályhák újra divatba jönnek, talán mert nagyon hangulatosak, köréjük kuporodhatnak a kicsik és nagyon meghitt családi légkört teremtve.

Mutatunk 5+1 eladó ingatlant, amelyeket cserépkályha díszít, és melegít.

Merész luxus

Ez a tatai háromszintes családi otthon az Öreg-tótól egy karnyújtásnyira helyezkedik el. A tulajdonos a teljes berendezéssel együtt kínálja, amelybe a gyönyörű vízteres cserépkályha mellett jakuzzi és finn szauna is tartozik, a házon kívül pedig sörcsapos fedett terasz, kerti tó, de a kerti grillezőhely is csalogató. Tipikusan az a hely, ahova, ha vendégeket hívsz, haza se akarnak majd menni.

Szentendrén cserépkályhás nappali

Ez az izbégi részen található ingatlan csodás kilátással bír a pismányi hegyekre. A parkosított kertből kijárat nyílik a patak partjára, de ha a házban húzódnál inkább meg, a jó ízléssel berendezett, napfényben úszó terekben biztos megtalálod a helyed bármilyen tevékenységhez. A nappali dísze a gyönyörű cserépkályha.

Cseréptűzhely, cserépkályha Zalában

Zalacsány csendes övezetében található ez a szuper 2023-ban épült családi ház, mely magas minőségi kivitelben készült. A konyhában cseréptűzhely, a nappaliban visszafogott, minimális stílusú cserépkályha köré kucorodhat a család. 

Visszaugorva a főváros közelébe

Nagykovácsi az egyik legnépszerűbb település Budapest agglomerációjában. Nem véletlenül, hiszen egy békés, rendkívül rendezett település, jó közlekedéssel mindössze egy ugrásra a fővárostól. Nyáron bizonyára a kert és a környék kirándulóhelyei vonzzák az embert az ingatlanhoz, a téli napokon viszont a cserépkályha melege és meghitt hangulata viszi a pálmát. Egy ilyen hőforrás pedig nem csak éke a nappalinak, de a rezsi alacsonyan tartásához is hozzájárul.

Meleg téli esték a Balatonnál

Balaton ide vagy oda, ott sincs mindig nyár és hőség. A négyévszakos családi otthonokban pedig nem mindegy, mivel teremtünk meleget és mivel hangulatot. Ez a visszafogott, ízléses cserépkályha kiegészíti a NOBO elektromos paneleket, és a meghittséget, idillt is becsempészi a nappaliba. A nyaralós életérzés azonban a hidegebb hónapokban is megadatik itt, és nem csak a meleg kályha hatására. A hatalmas kertet magas sövénykerítés öleli körbe, így maximális diszkréciót nyújt a kíváncsi szemek elől.

Kecskeméti idill

Ennek a háznak hosszan sorolhatnánk a vevőmágnes jelzőit: madárcsicsergős, arborétumos környezet, csendes környék, rendezett ház és udvar… és ezek itt nem nagy szavak csupán, hanem tényleg egy nagyon kellemes családi otthon válhat belőle. Nyáron a kerti sütögetőhely, télen a cserépkályha vonzereje gyűjtheti egy helyre a családtagokat.