5+1 eladó gyönyörű ingatlan Pest vármegyében

Dunakeszi, Érd és Szentendre… A 2023-as keresések összesítése után kiderült, ez a három legnépszerűbb település Pest vármegyében, ha ingatlanvásárlásról van szó. Lássuk, milyen házak és lakások várnak új tulajdonosra a három dobogós helységben! 

Mutatunk 5+1 pompás ingatlant Dunakeszin, Érden és Szentendrén.

4 szobás ikerház fél a Pest vármegyei Dunakeszin

Ki ne szeretne egy rendezett lakópark csendes utcájában lakni, ráadásul olyan házban, amelybe minden irányból ömlik be a természetes fény? Ezt a kétszintes, 4 szobás ikerház felet első tulajdonosától lehet megvásárolni, aki tökéletes műszaki és esztétikai állapotban őrizte meg az ingatlant. A kert úgy lett kialakítva, hogy a gyerekek és a felnőttek is találnak szórakozásra és pihenésre alkalmas helyet maguknak.

Elképesztő panellakás Dunakeszin

Amikor egy panelban elfelejted, hogy panel, mert picit sem emlékeztet rá, akkor tudod, hogy itt egy ügyes kezű, színes fantáziával megáldott ember vette kézbe az ügyet. Olyan otthont varázsolt belőle, amelyre sokan vágynak. Ráadásul nem csak arról van szó, hogy a klasszikus és modern bútorok és kiegészítők harmonikus ütemben váltakoznak, hanem a lakás teljes felújításon is átesett minőségi anyagokból.

Érd évek óta tartja magát listánk élbolyában

Remek minőségben, egyedi megoldásokkal épült ez a mesés ház 2019-ben, és ami talán a legfontosabb: rezsije nincs is szinte. Nem csak a ház, a terasz és a kert is igényesen rendben tartott, itt minden centiméter ki van találva. Fiatal párnak, de akár több kisgyerekes családnak is ideális otthon lehet.

Tág terek, határozott színek

Aki kisebb méretű családi házat keres egy jó környéken, annak jó fogás lehet ez a szentendrei otthon. A lakórész 75 négyzetméteres, a telek viszont 233 négyzetméter, 4 autó számára kialakított kocsibeállóval. Az amerikai konyhás-étkezős nappali az ügyes berendezésnek köszönhetően igen tágas hatású, a színek és a minták segítségével pedig válaszfal nélkül is jól elszeparálódnak egymástól a funkciók. A ház 2021-ben épült, most azonnal költözhető. Fiatal pár és egy egy-, maximum kétgyerekes család is megtalálhatja benne számítását.

Szentendre óvárosi idill

Szentendre óvárosi részén, ám csendes utcában található ez a kertre néző, felújított, nem mindennapi hangulattal rendelkező lakás. Egyedi hangulatát a hagyomány és a modern kor technológiája, a falusias és a mai, városi stílusú berendezési tárgyak váltakozása adja. Az ingatlan kertkapcsolatos, romantikus teraszára kiülhetünk egy pohár borral vagy egy vacsorával. 

Kertkapcsolatos érdi lakás

6 lakásos társasház földszintjén, kertkapcsolatos nappalival várja új beköltözőit ez az ízlésesen kialakított és hangulatosan berendezett 66 négyzetméteres ingatlan. A kert félig füvesített, félig térkövezett. A magas rezsi itt sem okoz magas vérnyomást, hiszen a hőszivattyús fűtés-hűtés és az AA energetikai besorolás alacsony költségeket garantál.