5+1 eladó hamisítatlan skandináv stílusú ingatlan

Meseszép skandináv lakás Tatán

Közhely ide vagy oda, erre a lakásra nehéz jobb kifejezést találni, mint hogy igazi ékszerdoboz. A 2012-ben épült ingatlan 2022-ben teljeskörű felújításon esett át, és ezzel nyerte el mai, prémium kategóriás formáját. Itt tényleg minden apró részletet összehangoltak, az összhatás pedig annyira tökéletesen harmonikus és egyszerűséget sugárzó, hogy álmodni is nehéz lenne szebbet. A hirdetésben felsorolt burkolatok, szaniterek, lámpák mind a magas minőségi hatást erősítik. Ráadásul a rezsi sem szökik az egekbe, és energetikailag is remek adottságú lakásról van szó, hiszen a sorház középső ingatlanjaként eleve kedvező az alaphőmérséklete, de maga az épület is az A+ energetikai osztályba tartozik.

Kilátással a Mecsekre

Ez a pécsi lakás most épp kiürített, legalábbis ami a személyes tárgyakat, díszeket illeti, de korábbi, belakott állapotában olyan otthonos és szép volt, hogy még egy lakberendezési magazin is írt róla, „Üdítő letisztultság”-nak aposztrofálva a lakás hangulatát. Új tulajdonosa így inspirációt meríthet a képekből, ha szeretné újra hangulatossá tenni. Az apró tetőtéri lakás terasza pazar kilátást biztosít a Mecsekre,  meghitt beszélgetések vagy baráti sütögetések tökéletes helyszíne lehet. A lakás elhelyezkedése, minősége és panorámája miatt turisták számára is vonzó, tehát befektetésnek is kiváló.

Skandináv életérzés, Dunára néző erkélyek

Ugorjunk egy nagyot, egészen a budapesti Műegyetem és Szent Gellért tér környékére. Egy közel 100 éves épület legfelső emeletén egy  60 négyzetméteres lakás kapott skandináv berendezést, amely tökéletesen harmóniában van az épület stílusával és a környék hangulatával. A bútorokon túl a modern norvég fűtőpanelek is a skandináv életérzést erősítik. A jó közlekedés és a sok természetes fény, amely a lakásba jut, már önmagában vonzó lehet, de ha a dupla franciaerkély valamelyikéről megpillantod a dunai panorámát, az már egész biztosan rabul ejt.

Szentendre és a skandináv stílus? Jó páros!

Erről a településről jutna talán utoljára eszünkbe, hogy egy északi hangulatú ház kellemesen belesimul itt a környezetbe, pedig valóban így van. A város Pismány részén várja új tulajdonosát alacsony rezsivel és egyedülálló életérzéssel. Néhány éve épült a skandináv stílusú gerendaház parkosított kerttel és térkövezett gépkocsi-beállóval.

Üvegpadlós emelet, letisztult stílus

Két szinten, 122 négyzetméteren négy szobával vár ez a csodálatos budapesti, II. kerületi lakás. A skandináv életérzés itt a budai hegyek békés, zöldövezeti hangulatába került, nyugodt szigetként, a város zajától távol, de mégis közel, ha épp ügyet intézni, szórakozni vagy sportolni szeretnél. A 2016-ban szerkezetig visszabontott lakás teljeskörű felújítást kapott, hogy elnyerje jelenlegi állapotát. Fő kuriózum talán a részben üvegpadlós emelet, amely kapcsolatot teremt a fent és lent tartózkodó családtagok között.

Panelban is skandi

Elsőre kisgyerekes családnak vagy fiatal párnak látjuk ideálisnak ezt a skandináv stílusban berendezett, menő panellakást. Hirdetője viszont, aki bizonyára benne lakva sokkal jobban ismeri a hangulatát, egyszerűen antidepresszánsnak nevezte. Átböngészve a hirdetést, már nem is olyan nehéz elhinni, hogy ez a panellakás bárkit vidámmá és kreatívvá fog tenni az ablakokon beáradó fénnyel, a letisztult bútoraival, a dinamikus tapétával, csinos tereivel.