5+1 eladó ingatlan a legkeresettebb budapesti kerületekből

5+1 eladó ingatlan a legkeresettebb budapesti kerületekből.

Nemrégiben jelent meg egy összefoglaló cikkünk, amelyben megmutattuk, melyik régiókban kerestetek legtöbbször ingatlant a 2023-as évben. A keresések alapján a főváros kerületei közül a XI., a XIII. és a II. állhatott dobogóra. Nézzük, milyen szépséges ingatlanokat kínálnak itt az eladók jelenleg!

Gyönyörű 31 négyzetméteres lakás Sasadon

A XI. kerületben sok az új építésű társasház és a néhány éve átadott lakások tulajdonosai is kínálnak még igen jó állapotban levő gyöngyszemeket. Válogatásunk első szereplője ez a 31 négyzetméteres, letisztult, nyugalmat árasztó otthon, amely a Sasad Resortban található. Kertkapcsolatos, csendes és napfényes. A lakópark a Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára található, így a sportolási, szabadidős tevékenységek, kirándulások karnyújtásnyira vannak.

Kertkapcsolatos, szép konyhás

A másik kiválasztottunk a XI. kerület egy átellenes részén található, Albertfalván. A lakópark belső udvarára néző, földszinti, kertkapcsolatos lakás valószínűleg nem sokáig vár majd, mire valaki beleszeret. A hőszivattyú, az elektromos redőnyök és a teremgarázsbeli beállóhely mind-mind az új tulajdonos kényelmét szolgálják. Az a konyha… praktikus és szép egyszerre. Ki ne szeretné itt főzni a reggeli kávéját?!

Szeparált, de nem befalazott konyha

A második legnépszerűbb kerület, legalábbis a tavalyi keresések alapján, a XIII.. A központi, jó közlekedésnél található Frangepán utcában maga a tulajdonos kínálja eladásra ezt a 108 négyzetméteres tégla lakást. Azoknak fog tetszeni, akik szeretik a rendezettséget és a modern eleganciát, de nem feltétlenül a legeslegújabb divat szerint berendezett terekre vágynak. A konyha itt is különleges a teraszra nyíló ajtajával, amelyen dől be a sok természetes fény, valamint a nappali felé a gőzös-olajos helyiséget elválasztó üvegfallal, ami ugyanakkor nem szigeteli el a családtól vagy a vendégektől azt, aki épp az ételeket készíti. 

Béke úti idill

Energiatakarékos, új építésű és azonnal költözhető… ezek a hívószavai ennek az első emeleti, kertre néző lakásnak. 3 szoba és 77 négyzetméter, így kisebb családok is bátran birtokba vehetik. Már csak azért is, mert közel az óvoda, iskola, de még cukrászda is van sétatávolságra. 2023-ban épült a ház, amely azóta társasházzá is alakult, a lakás pedig első beköltözőit várja.

Parlamentre panorámás szinglilakás

Gyönyörű ez a mindössze egyetlen lakószobával rendelkező, 44 négyzetméteres otthon, amelyet a II. kerületi Jurányi utcában, a Széna térhez és a Batthyány térhez is közel, a hirdető szerint nagyon csendes, védett a körút és a villamos zajától. Budapest turistalátványosságainak közelsége és a remek közlekedés miatt befektetésnek is kiváló. A lakás maga nem új, de minőségi felújítást kapott, ablakából pedig rálátni a Parlamentre. Mi kell még?!

Orgonaillat a Frankel Leó úton

A Dunához fut ki a Harcsa utca, ahol ez a csinos kis otthon új lakóját keresi. A második emeleti 3 szobás lakás tulajdonképpen a nappalit és két hálószobát takar, amelyben akár egy fiatal pár kisgyerekkel is kényelmesen élhet. Közel a Margitsziget és a Budai hegyek is, programokból és kirándulási lehetőségekből nincs hiány. Az ablakok a belső udvarra és a Frankel Leó útra néznek, az erkélyről a tavaszi-nyári időszakban az orgonaillatot és az elénk táruló sok zöldet élvezhetjük.