5+1 eladó ingatlan: kinek hoz lakást a húsvéti nyúl?

Húsvéti ingatlan válogatás

A közeli ünnep alkalmából rendhagyó toplistát állítottunk össze olvasóinknak. Felvettük a mindenhol húsvétot látó szemüvegünket, és a szokásos 5+1 eladó ingatlan válogatásunkat ennek szellemében készítettük el. Ez az 5+1 lakás vagy ház egy dologban biztosan közös: mindegyikük kapcsolódik a húsvét valamelyik jelképéhez. Jó szórakozást és kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Nem mind csípős, ami torma

A budapesti III. kerületben, a Torma utcában várja új gazdáját ez a nem mindennapi panellakás. A konyha olyan gyönyörű, mintha egy lakberendezési újságból „lépett” volna ki. A lakást persze saját ízlésedre is alakíthatod majd, ha te leszel a következő tulajdonosa. A sok ablakon rengeteg természetes fény jut az amerikai konyhás nappaliba, ha pedig kitekintesz rajtuk, egy parkra látsz rá. Itt nem kell felújítással számolnod, a jelenlegi tulajdonos betonig lebontott mindent és újragondolta, úgyhogy ide csak a személyes tárgyaidat kell hoznod, hogy az otthon pikk-pakk a személyiségedhez alakuljon.

Eklektikus berendezésű Nyúl településen

Teljeskörűen felújított, a rezsit minimálisra szorító családi ház várja Nyúlon új tulajdonosait. A nyugalmat nem csak az átmenő forgalomtól mentes utca adja, de gyönyörű kilátás is tárul a telekről elénk. A barátságos hangulatú ház egyik különlegessége, hogy a kert nem csak a nappaliból nyíló ajtón, teraszon át megközelíthető, de az egyik lakószobából is ki tudunk lépni oda. Az eklektikus berendezés és a burkolatok szín- és mintavilága igazán különleges. A látszólag teljesen más stílusú bútordarabok végül olyan összhangot képeznek, amely mindenkit levesz a lábáról. Itt lakni életforma, nem csak egy hely, hanem igazi álomszerű otthonná válhat.

Barka utcai családi ház

A Tisza-tótól mindössze 300 méter távolságra, az abádszalóki üdülőtelep Barka utcájában eladó ez a családi ház. A felújítás során energiatakarékos háztartási eszközöket és világítótesteket kapott. A szépen karbantartott kertbe a fedett terasz vezet ki minket a házból, ahol egy nyári konyha is épült. A jelenlegi dekorációban dominálnak a tengeri, vízi állatokhoz, növényekhez és sportokhoz kapcsolódó motívumok, ami a közeli tó hatása. De természetesen, ha valaki más hangulatra vágyik, könnyen átalakítható, akár húsvéti dekorációra is.

Ismét Nyúlon járunk

Széles, 25 méteres utcafrontú családi ház keresi új lakóit. A kovácsolt vas kerítés és a kertben található 12 különböző gyümölcsöt termő gyümölcsfa és a rozmaring bokrok különleges hangulatot adnak az itt eltöltött mindennapoknak. A hirdető szerint a talaj gazdálkodásra kiválóan alkalmas, ezért ha az 1500 négyzetméteres telken önellátásba kezdenél, itt a remek alkalom. Nyúl település Győrtől 5 kilométerre fekszik, tehát közel a nagyváros, ahol minden beszerezhető. Nyúlon pedig a nyugalom és csend vár. A ház alacsony rezsivel működtethető, jól szigetelt, felújított.

Gyönyörű budai lakás a Retek utcában

A 91 négyzetméteres, gyönyörűen felújított, modern és elegáns stílusban berendezett lakás a budai polgár életérzést adja, némi európai fűszerezéssel. A Széll Kálmán tér közelségének köszönhetően minden karnyújtásnyira található. Itt tényleg bármilyen üzletet, intézményt, szolgáltatást elérhetsz, a közlekedés kiváló, miközben a lakásodban a teljes nyugalom és kényelem vár. A kis erkélyből is kihozták a maximumot, műfűvel és növényekkel, és egy székkel hangulatos kiülőhelyet varázsolt ide a mostani tulajdonos. Tökéletes hely a rohanó munkanap utáni stressz kiengedésére, vagy akár a húsvéti tojások elrejtésére.

Nyuszi sétány Csepelen

A csepeliek jól ismerik a sétányos részt, mindnek ilyen vidám neve van: Puli, Csikó, Cirmos és Nyuszi sétány. Az utóbbin helyezkedik el az az ingatlan, amelyet eladásra kínál a jelenleg benne lakó kisgyerekes család. A közeli játszótér, intézmények, parkosított utcák és a jó közlekedés vonzzák a gyerekes családokat. Maga a lakás is világos és rendezett, nagyon otthonos érzetet nyújt. Az esztétikailag 2021-ben felújított ingatlanhoz beépített erkély, azaz loggia is tartozik. Egy kellemes reggelen jó ide kiülni egy bögre kávéval, vagy esténként meginni itt egy pohár bort.