5+1 eladó új építésű ház Budapest agglomerációjában

A Budapest agglomerációjában fekvő városok népszerűsége továbbra is magas, a rendezett és családbarát környezet hívogatja az új otthonra vágyókat. Ezen felbuzdulva megvizsgáltuk a kínálatot, és mutatunk 5+1 meseszép, új építésű családi házat a budapesti agglomeráció településein.

Új építésű családi ház Remeteszőlősön

2019-ben épült ez az AA++ energetikai besorolású családi ház a manapság igen népszerű agglomerációs településen, Remeteszőlősön. 4 szoba, 230 négyzetméteres ház, minimalista stílus és csodás panoráma várja az ide költözőket. Az amerikai iskolától néhány percre, Budapesttől is könnyen elérhető helyen fekszik a telek, amelyen nagy és gyönyörűen gondozott kert szolgálja a család pihenését. A ház amúgy is a luxus és elegancia jegyeit hordozza magán, igazi álomotthon.

Szentendrei idill

Ezt az Izbég városrészben található házat egy építész saját családja számára tervezte és építtette, ezért a vevő biztos lehet benne, hogy nem spóroltak ki belőle semmit. A burkolatokhoz magas minőségű anyagokat választottak, a terek, szobák kialakításánál ügyeltek arra, hogy a közösségi funkciók tágas helyet kapjanak, de minden családtag számára legyen intimitást nyújtó, saját kuckó is. A földszinti hálószobából nyíló fürdőszobához sokak álma, egy használható méretű gardróbszoba is csatlakozik.

Agglomerációs idill luxuskivitelben

Ugorjunk egyet a déli agglomerációs települések irányába. Itt is egyre több az olyan, szépen kivitelezett, elegáns ház, amely az elmúlt néhány évben épült. Ezt a kellemes hangulatú okosotthont 2019-ben adták át első lakóinak, akik most szeretnének továbblépni és keresik szeretett házuk új tulajdonosát. A 130 négyzetméteres lakótérhez arányaiban nagy telek tartozik, a kert szépen füvesített, de gyümölcsfákat és dísznövényeket is találhatunk benne. Ahogy az ilyen típusú házaknál lenni szokott, a nappali teraszban folytatódik, onnan pedig már csak egy lépés a kert.

Új építésű 4 szobás ház Gyálon

Nem mindennapi ízlésről árulkodnak ennek a családi háznak a fotói. 106 négyzetméterre 4 szobát, tágas, amerikai konyhás nappalit álmodott a tervezője, majd 2022-es átadással el is készült a ház. Első tulajdonosa most szeretne új gazdát találni neki. Hőszivattyú és padlófűtés, és egyéb modern, a mai kornak megfelelő részletek tarkítják az összképet. Egy autó számára 15 négyzetméteres garázs áll rendelkezésre, de az udvarra több gépkocsi is be tud állni.

20 percre a fővárostól, Pátyon

Az agglomerációs települések egyik új feltörekvője Páty, amely a már nagyon népszerű Biatorbágy, Telki és Budakeszi ölelésében a falusi hangulatból lépeget már sok éve a lakóparki, új építésű miliő felé. Folyamatosan készülnek az új családi házak, itt is egy ilyen projektet láthatunk 2024-es átadással. 96 négyzetméteres ikerház 4 szobával tökéletes kis- vagy nagygyermekes családok számára.

Fóti ikerház

Már 2020-ban átadták ezt a fóti, szintén 4 szobás családi otthont. Egységes hangulatban, férfiasan elegáns színekkel berendezett helyiségei meglehetősen csalogatóak. A nagy méretű terasz remek helyszínt biztosít grillpartyra, de jakuzzit is elhelyezhet rajta, aki szeretne, majd innen nyílik a tágas kert. A ház egy ikerház fele, de a közös fal a szomszéddal a garázsban van, tehát a lakótér sehol nem ér össze vele. Így olyan érzetet kelt, mintha különálló ház lenne.