Kerted nem csak családi házban lehet – 5+1 kertkapcsolatos lakás

Kertkapcsolatos lakás keresi új lakóit Zuglóban

Prémium színvonalon felújított, egyedi tervezésű bútorokkal és gépesített konyhával felszerelt 73 négyzetméteres lakás 8 lakásos társasházban. A két kertkapcsolatos terasz egy ekkora fővárosi lakáshoz képest mindenképpen figyelemreméltó méretű, 36 négyzetméteres.

Burjánzó kert hangulatos terasszal

Ez a Farkastorki úti lakás most éppen üresen áll, mint ahogy azt a fotókon is láthatod. A burkolatok azonban beindítják a képzeletet, nagyon szép otthont varázsolhat belőle, akinek van ehhez érzéke. A terasz, a kerti bútor és a holland pázsittal borított kiskert, amelyben sövény és tuják biztosítják az intimitást, vonzó extra. Ráadásul az ingatlanban geotermikus hőszivattyú gondoskodik a hűtés-fűtés-meleg víz hármasáról, így nagyon energiatakarékos és korszerű is.

Zsámbéki lakás szalonnasütögetéssel a kertben

Ez a földszinti lakás három évvel ezelőtt teljes felújítást kapott. Az új szaniterek, konyha- és fürdőszoba-felújítás, burkolatcsere és festés mellett a lakáshoz tartozó kert is új gyepszőnyeget kapott. Az udvaron térkövezett terület is található, valamint egy szalonnasütő hely, ahol barátokkal, rokonokkal élvezheted a kert örömeit.

Mediterrán, pálmafás kert a lakáshoz

Fótról is lehet ingázni, a kiskert kárpótol a plusz utazásért. A sorházi lakás egy luxus lakóparkban helyezkedik el, átmenő forgalom pedig nincs. A lakás kertkapcsolatos, mobil appról vezérelhető öntözőrendszer locsolja a füvet. A fotókon látható pálmafát sem a Photoshop művészetének köszönhetjük, bizony ez egy pálmás, mediterrán hangulatú kert, terasszal. Grillpartik, baráti pizzázások, gyerekzsúrok, nyáresti borozások remek helyszíne lehet.

Madárhegyi kertkapcsolatos lakás – közel a belvároshoz, és a természethez is

Miközben egy madárhegyi társasház egyik lakásában laksz, saját játszótered és focipályád is lehet. Pazar, ugye? 50 négyzetméteres terasz, 100 négyzetméteres kert, és a kelet-nyugati fekvés gondoskodik arról, hogy a napos hónapokban a lehető legjobban érezd itt magad a családoddal. Kismedence, focikapu, mini golf, kerti grillező… itt aztán bármi létrehozható, csak az igényeidhez kell igazítanod.

Ha a kert nem elég, és wellnesst is szeretnél

A csillaghegyi társasház földszinti lakásának kertje körbekerített, intim. A ház mellett wellness és a társasház saját edzőterme található, így természetközeli, de aktív életre vágyó családoknak vagy pároknak kiváló lehetőség. Ilyet is ritkán van módunk leírni, de ehhez a társasházhoz saját kis erdő is tartozik, a jó levegő és a kirándulási lehetőség tehát adott. Ha ezt az ingatlant választod új otthonodnak, a madárcsicsergés és az egész napos természetes fény garantált!