A nyüzsgéstől távol: 5 eladó ház a Velencei-tó környékén!

Bár az elmúlt évek sajtója nem dicsérte agyon a Velencei-tó vizét, a tó környéki települések az utóbbi időszakban nagyon népszerűek lettek az ingatlanpiacon. Ez arra vezethető vissza, hogy innen még elérhető távolságban van a főváros is, de nyáron már érezhetjük nyaralóhelynek is, ugyanakkor nem olyan zsúfolt és drága, mint a Balaton. Lássuk, melyik az az 5 eladó ingatlan a Velencei-tó közelében, amelyen megakadt a szemünk!

Gárdony az egyik legfelkapottabb település a Velencei-tónál

A 2018-as építésű ház, lakhatásra és nyaralónak is tökéletes, mert nem csak a tóhoz, hanem a termálfürdőhöz is nagyon közel van. A falakon belül felújított terek, modernizált, gépesített konyha, a falakon kívül parkosított kert várja a beköltözőket. A hangulatos kert garantálja sok vidám pillanat. Aki beleszeret, és a lakótér berendezése is ízlésének való, bútorokkal együtt is megkaphatja a házat.

„Gombaház” Sukorón

Ennek a háznak a tervezője nem nagyon volt barátságban a sarkokkal, és ahogy a művészettörténetet felidézzük, nem volt ezzel egyedül. Ahol csak tudott, lekerekített, egyenes vonalak helyett íveket alkalmazott – és milyen jól tette! Gaudi építészetétől, a holland-belga technikákon át az organikus építészeti stílusig számos hatás inspirálta, míg végül ez a Velencei-tóra és a környező hegyekre örök panorámás kuriózumház lett belőle. Egy semmivel össze nem téveszthető, barátságos hangulatú, meleg otthon született.

Eladó ikerház-fél a pákozdi nyugalomban

A Velencei-tó közelsége itt is csalogató az ideköltözők számára, de nem csak a strandolás lehet itt kikapcsolódás. A térség számos kirándulóhelyet, kilátót, természeti szépséget rejt. Ha pedig olyan hangulatod van, hogy legszívesebben ki sem mozdulnál, a ház, a terasz és a kert is tökéletes környezetet biztosít a pihenésre és feltöltődésre.

75 négyzetméter panorámával és termésbarát kerttel

Egy velencei zsákutca végén, nyugodt környezetben várja új tulajdonosát ez a panorámás ház. Nem újépítésű, de gyönyörűen felújított. A házhoz egyik oldalon télikertszerű hangulatot árasztó étkező-konyha helyiséget építettek hozzá. Csodálatos lehet itt reggelizni vagy egy esti borozós vacsora közben gyönyörködni a nem szokványos kilátásban. A kert tágas és olyan minőségű termőföldet tartalmaz, amelyben remekül lehet zöldséget és gyümölcsöt termeszteni, ezért önellátásban gondolkodó családok számára kiváló lehetőség.

Új, sorházi lakás első beköltözőket vár

Ahogy említettük, ez a térség nagyon népszerűvé vált az elmúlt években. Ez a sorházi lakás, amit most mutatunk, még első lakóját keresi, de már kulcsrakész, beköltözhető állapotban van. Sőt, több közül is választhat az érdeklődő, vannak kisebb és nagyobb kerttel rendelkező lakások is. A hirdetésben bemutatott lakásban még a konyhabútor vár beépítésre, de talán jobb is, ha ezt a leendő háztartásvezető választja ki, saját személyes preferenciái alapján. Az összesen 5 szobás ingatlan nagyobb családok számára is kényelmes. A környezet pedig abszolút gyerekbarát, az egész év egy nagy nyaralós feeling lehet a gyerekek számára. A vízi szórakozások mellett a tó körüli kerékpárút is számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a kiskorúak hétköznapi megmozgatására, kifárasztására is.