Ahol nem kérdés az otthon melege: 5+1 nagyszerű falfűtéses ingatlan

Különleges hangulatú falfűtéses ökoház

Isaszegen áll ez a nem mindennapi ház, ugyancsak nem mindennapi atmoszférával. Prémium minőségű, német öko alapanyagokból, vályogvakolattal, szalmabálákkal bélelt falakkal építették. Épületbiológiailag egészséges életterű, környezettudatos, nullenergiás ökoházról van szó, amelyben Variotherm falfűtési rendszer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. Nem csak a ház hangulata, de a kültér is csodálatos, családcsalogató hely. Medence, borospince, nyári konyha, palántázó üvegház, a házban pedig sok-sok növénnyel teli télikert biztosítja a pihentető légkört és a feltöltődési lehetőségeket.

Luxusház Szántód Rózsadombján

Minden helyiségben falfűtés és padlófűtés várja azokat, akik ezt a szántódi családi házat a jövőben belakják. Most télen nem aktuális, de a nyárra készülve jó tudni, hogy a háznak külön strandrésze van, ami 1 perc sétára található az ingatlantól. A tetőteraszról kilátás nyílik még a Tihanyi félszigetre is.

Ritkaság: 100%-ban akadálymentesített ház vár

AA++ energiatanúsítvánnyal rendelkezik ez a modern győri ház, amelyet 2015-ben építettek és teljes mértékben akadálymentesített, így mozgásukban korlátozott lakóknak sem kell átalakíttatniuk. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik víztárolóval, padló- és falfűtéssel, a fürdőszobában pedig törölközőszárító radiátorral. A hőmérséklet ráadásul helyiségenként szabályozható, és ha ez sem elég, mert extra forróságra vágysz, akkor bármelyik fárasztó napod végén becsücsülhetsz a fürdőszobában működő infraszaunába.

Falfűtéses téglalakás Balatonfüred új lakóparkjában

61 négyzetméter, 3 szoba, hőszivattyú és falfűtés, sok természetes fény, hatalmas üvegfelületek, panorámás terasz a Balatonra és Tihanyra… mi kell még egy ideális ingatlanhoz?

Luxuslakás az V. kerületben

Természetesen Budapest sem maradhat ki, ha falfűtéses ingatlanokat szeretnénk bemutatni. A főváros szívében, az egyik legnépszerűbb környéken, a gyönyörű Falk Miksa utcában várja új tulajdonosát ez a luxusminőségben felújított és berendezett otthon. Ha megtetszik a berendezés, arról is meg tudtok állapodni a jelenlegi tulajdonossal. A lakás gyönyörű panorámával is rendelkezik, a közelben pedig tényleg minden elérhető, amiről csak álmodsz, remek közlekedés, rengeteg bevásárlási és szórakozási lehetőség, de kikapcsolódásra is van mód, és ha a természetbe vágysz, ahhoz sem kell sokat utazni.

Klasszikusok falfűtéssel

A sok modern, letisztult házak között egy teljesen más világba csöppenhetünk, ha megnézzük ennek a Szentimre-kertvárosi háznak a fotóit. A kültéri partik szervezésére is alkalmas, tágas kert vonzza a vendégeket, s a házban kialakított 6,5 négyzetméteres szobában akár el is tudod szállásolni a legtávolabb lakó látogatót. A költségtakarékos megoldások részeként a kondenzációs gázkazán padlófűtéssel, falfűtéssel és radiátorokkal adja le a hőt a helyiségeknek. Ha a klasszikus stílusú bútorok is megtetszenek, akár azokkal együtt is megvásárolható a ház.