Albérletmustra az egyetemvárosokban

Lassan kihirdetik az egyetemi felvételi ponthatárokat. Vagyis eljött az ideje az albérletkeresésnek, hogy a legtrendibb, legkényelmesebb lakás legyen a tiéd és a barátaidé. Nem mindegy, hol töltöd az egyetemi éveidet, ezért fontos, hogy ahol élsz, tanulsz, kelsz, fekszel, az biztonságot és nyugalmat biztosítson számodra.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bankszámlát a Diákszámla kalkulátor segítségével!

Budapesti vagány lakás

Lépj be egy modern és stílusos élettérbe a 9. kerületi, Thaly Kálmán utcában lévő új építésű lakásba. Minden szobát úgy alakítottak ki, hogy neked és haverjaidnak optimális környezetet teremtsen a tanuláshoz és a pihenéshez. Diákoknak tökéletes választás, mivel fiatalos, modern stílusú a bútorozása, egyensúlyt teremtve az iskolai kötelezettségek és a laza kikapcsolódás között. Merülj el az egyetemi élet szívében, ahol minden amire szükséged van, csak egy ugrásra van.

Szegedi nagypolgári lakás, rusztikus beütéssel

A neves egyetemek és a pezsgő egyetemi élet közelében található ez a szegedi nagypolgári ház, melynek harmadik emeletén várja új bérlőit ez a felújított lakás. A tágas szobák lehetőséget biztosítanak mind a zökkenőmentes tanulásra, mind a barátokkal való kikapcsolódásra. Miután kitanultad magad, barátaidat is hívd át, és használjátok ki a hangulatosan berendezett közös helyiségek és a jól felszerelt konyha kényelmét. 

Debrecen extravagáns ingatlana

Az aprólékosan megtervezett rezidencia az egyetemi hallgatók egyedi igényeit szolgálja ki, ideális környezetet kínálva a sikeres tanuláshoz. A jól felszerelt ingatlan két szobával és egy nappalival, erkéllyel, bebútorozva várja leendő lakóját. Mindez csupán pár percre az egyetemektől, közel a nyüzsgéshez, de aki elvonulásra vágyik, a Debreceni Nagyerdő sincs messze. Hívd fel egy barátodat, költözzetek be együtt ebbe a modern, gépesített luxus lakásba.

Egy kis élet Pécsett

Ha Pécs szívében keresel lakást, akár egyedül, akár egy ismerősöddel, ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget. A lakás amerikai konyhás nappalija biztosítja a közös teret és magával hozza a jó hangulatot is. Innen nyílik egy erkély, ahova asztalt, széket és egy kis grillsütőt is kihelyezhetsz, így ez tökéletes hely a baráti találkozásokra.

Győri luxus

Készülj fel arra, hogy leesik az állad! Az igényes, letisztult kivitelezés, tágas terek kényelmet és biztonságot nyújtanak a tanulóknak. A 3 szobás luxusingatlan egy olyan életérzést kínál, amely minden várakozást felülmúl. A kiváló helyen fekvő apartman könnyű közlekedést biztosít a megbecsült egyetemekhez és a vibráló egyetemi élet sűrűjéhez.