Angyalföld az újlakások Mekkája! Nem véletlenül az újabb pályázó is itt építkezett

A LIVING 2020-ban indította el a 4 ütemben épülő, közel 900 lakásos Park West lakópark-beruházást. Az első ütemet 2022 év elején, míg a második fázist idén szeptemberben adta át.  A Real Estate Awards versenyen Az Év Lakóingatlan Fejlesztése kategória újabb indulója a Park West 2.

Budapesten Újbudán és Angyalföldön zajlanak a legnagyobb volumenű lakóépület-fejlesztések, a XIII. kerületben kiemelt célpont a Duna-közeli területek, de más lokációkban is nagyszabású építkezések zajlanak. A WING-hez tartozó LIVING is kiemelt figyelmet fordít Pest egyik legnépszerűbb kerületére, így többek között a Park West lakóparkot is fejlesztette a Szabolcs utcában.

A lakópark a Ferdinánd negyed szívében található, amely kiválóan megközelíthető autóval, kerékpárral, tömegközlekedéssel, továbbá sétával 10 percen belül elérhető a Westend, a Városliget és a felújított Széchenyi fürdő is. A Park West 2 tervezésnél elsődleges szempont volt az energetikai mutatók szempontjából is előnyös alaprajz készítése, a benapozás vizsgálata és a környezettudatos megoldások kialakítása.

Ma már a lakáspiacon is a fenntarthatóság visz mindent, ennek megfelelően az energiahatékony lakóépület 2 hőszivattyúval rendelkezik, illetve az épületben 4 gázkazán biztosítja a kombinált fűtés lehetőségét és a melegvíz előállítást. Az épületben több mint 300 parkolóhely került kialakításra, ezekből közel 70 elektromos töltőállomásként működik.

December 15-éig itt lehet jelentkezni Az Év Irodája és a Real Estate Awards versenyekre.