Átadták a Park West első ütemét

Átadta a LIVING a Park West lakóparkjának első ütemét, amelynek lakásait már 97 százalékban értékesítették. A BB energetikai besorolású Park West 1 lakóparkban összesen 229 darab lakás található. A fejlesztéssel a LIVING a nagyvárosi, aktív életmódot kedvelő közönséget célozza meg, akiknek fontos szempontot jelent a kiváló elhelyezkedés és megközelíthetőség, illetve a lakópark biztosította smart- és közösségi szolgáltatások. A Park West lakópark a főváros egyik leggyorsabban fejlődő környékén, a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt. Egy könnyed sétával mindössze 10 percen belül elérhető a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a felújított Széchenyi fürdő, a WestEnd City Center és a belváros is.

 „A LIVING fejlesztésében egy olyan közösségi lakóparkot adhattunk át, amely egyedülálló komfortnövelő szolgáltatásokat nyújt a lakóközösség számára. A Park West 1 a nagyvárosi és aktív életmódot kedvelők körében rendkívül népszerű, a napfényes, teraszos lakások 97 százaléka már tulajdonosra talált. A kereslet pedig továbbra is töretlen, köszönhetően a kiváló lokációnak, az otthonos, energiahatékony lakásoknak és a lakóházban kialakított közösségi tereknek, melyekkel célunk, hogy megkönnyítsük a lakók mindennapjait.” – mondta Martin János, a LIVING üzletág igazgatója.

A Park West tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy otthonos, hatékony alaprajzú és világos lakásokat alakítsunk ki, melyek vonzóak lehetnek a pezsgő városi életet kedvelők számára. A 40-50 m2-es lakások többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású, a legfelső szintekről pedig Budára néző kilátás fogadja a lakókat. Minden lakáshoz tartozik terasz, illetve az összes lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló, a házban egyedi, szintenkénti tárolók is kialakításra kerültek, a felső szintekről pedig gyönyörű kilátás nyílik többek között a budai hegyekre és a Városligetre. A fejlesztés sikere nyomán pedig a tavalyi évben elindult a Park West 2 kivitelezése is, amelynek átadása 2023 első félévében várható.

A LIVING nagy hangsúlyt fektet a munka és magánélet egyensúlyának támogatására, így a Park West 1 közösségi nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál. Emellett olyan egyedi szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint a könyvtár, takarítás, fészer, közösségiautó-szolgáltatás, vagy a 0-24 órás csomagátvétel.