A ConvergenCE bevezeti a VTS Rise platformot az ACADEMIA irodaházban

A VTS az egyik legsikeresebb kereskedelmi ingatlanokra specializálódott nemzetközi proptech cég. Az ingatlanszakmai háttérrel rendelkező szakemberek által alapított, számos amerikai és egyesült királyságbeli irodával rendelkező fejlesztő küldetése, hogy az adatok életre keljenek és jobbá tegyék a felhasználók életét, hogy a keményebb munkavégzés helyett az okosabb megoldások felé tereljenek, hogy még nagyobb számú és jövedelmezőbb üzlet születhessen a jövőben. 

A VTS Rise technológia célja, hogy kényelmessebbé tegye a bérlők mindennapjait az irodaházon belüli és kívüli szolgáltatások népszerűsítésével, hogy segítse a közösségen belüli kapcsolatok javulását, kialakulását, valamint a Smart Intelligence rendszer segítségével egyszerűsítse a tárgyaló- és konferenciatermek, valamint a bérlők és ügyfeleik mélygarázs parkolóhelyeinek foglalását, illetve az étterem szolgáltatásainak könnyebb elérhetőségét.

A VTS nyújtotta szolgáltatások segítségével egy újabb lépcsőfokot léphet felfelé a ConvergenCE bérlői kiszolgálásában, hiszen a kezdetektől szem előtt tartott fenntarthatóság mellett, az intelligens épületautomatizálással a legfrissebb bérlői igényeket is ki tudják majd elégíteni. „Nagyon izgalmas feladat, hogy a ConvergenCE új partnere lehetünk.” – fejezte ki örömét Sammy Kingston, a VTS vezető ügyfélmenedzsere. „Az ACADEMIA jelenleg is egy gyönyörű épület a Duna-parton és a teljeskörű felújítását követően, részben a VTS Rise-nak is köszönhetően messzemenőkig intelligens is lesz.”

„A kérdőjelek nélküli bérlői élmény megteremtése nélkülözhetetlen a mai piacon” – mondta Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója. „Mindig, minden területen keressük a lehetőségét a fejlődésnek és úgy gondoljuk, hogy a több, mint 300 fős, bérlői élmények tökéletesítéséért dolgozó VTS nagyszerű partner lesz céljaink elérésében. Szeretnénk fejleszteni, magasabb szintre emelni a bérlők közötti kapcsolatot, a személyes találkozókat, és elemezni a szolgáltatások használatát is az épületen belül. A VTS Rise modern technológiája a klasszikus luxus falai közé költözik, ez pedig egy hatalmas lépés a WiredScore tanúsítvány elnyerése felé, elsőként Magyarországon.”

Az ACADEMIA irodaház 2023 második negyedévében nyitja meg kapuit új bérlői, felhasználói előtt.

Fotó: pixabay.com – illusztráció