Debrecen vár rád: 5 remek albérlet egyetemistáknak

Debrecenben olyan világszínvonalú egyetemi környezet vár benneteket, ahol nem csak számos kiváló szakmai lehetőség, de felejthetetlen élmények és barátságok is születhetnek.  A város történelmi hangulatú épületei és modern kampuszának együttese inspiráló környezetet biztosítanak a tanulásra és szórakozásra.

Mutatunk 5 remek albérletet, ha Debrecenhez kötnek majd a következő évek, és itt szeretnél lakást bérelni.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bankszámlát a Diákszámla kalkulátor segítségével!

Egyetemi élet központjában

Költözz be ebbe a Debrecen belvárosában lévő stúdiólakásba! Teljesen felújított modern környezetben a tanulás is könnyebben megy. A kompakt kislakás bútorozott, gépesített a rezsibe pedig beletartozik a heti 1 takarítás, TV-  és internetszolgáltatás is. További előnye a lakásnak a kertkapcsolat és a kocsibeálló is.

Tökéletes az egyetemi életstílushoz

Ez a szuper albérlet a Felleg utcában található. Igényesen bútorozott, gépesített, klimatizált. Az egyetemek könnyedén elérhetőek, mivel a közlekedés kiváló, ugyanakkor nyugodt környezetben találhatóak. Egy modern lakóépületben bérelhető egy 39 négyzetméteres, egy hálószobás, amerikai konyhás elrendezésű, teraszos lakás.

Közel az egyetemekhez és élénk városi élethez

Debrecenben a Libakertben egy felújított és szépen berendezett, erkélyes lakás várja új lakóját. Központi elhelyezkedéséből adódóan minden egy karnyújtásnyira található, legyen szó egyetemekről, főiskolákról, vásárlásról vagy szórakozásról. Ide csak a személyes holmiaidat kell hoznod!

Egy kis rejtett kincs

A Thaly Kálmán utcában első emeleti kis lakás igényesen berendezve, felszerelve várja lakóját. A lakás közel van a városközponthoz és a kulturális eseményekhez, így könnyedén bekapcsolódhatsz a város pezsgő életébe.

Otthonra találás a nagyváros szívében

Ha egy kényelmes, bútorozott és otthonos albérletre vágysz, akkor ez az ajánlat neked szól! Debrecen belvárosában, a Hortobágy utcában található, ahol a lehetőségek száma megszámlálhatatlan és ahol az egyetemi élet pezsgése is magával ragad.