Díjazta a Magyar Franchise Szövetség a legjobbakat

2011-ben egy budapesti, belváros irodával és 17 fővel kezdte meg piaci működését az Immo1 Ingatlanközvetítő, mely napjainkra már több tucat irodával rendelkezik országszerte és több mint 150 főre nőtt munkatársaik létszáma.

A 100%-ban magyar tulajdonú cég 2021-ben minden rekordot megdöntött, akár az eladási számokat, akár az összértéket nézzük. Több mint ezer ingatlan forgott át az Immo1 portfolióján a tavalyi évben, kilenc új irodával (1 budapesti és 8 vidéki) és 10 franchise partneri szerződéssel növelték szerepüket az ingatlanpiacon.

A tulajdonosok és a menedzsment számára kiemelten fontos, hogy folyamatosan innovatív megoldásokkal segítség és építsék a cég jövőjét. Ennek megfelelően a piaci igényekhez igazodva, egyedi franchise ajánlati csomagokat kínálnak a partnereknek, így többféle lehetőségből választhatnak. Emellett komoly újítások is születtek: saját fejlesztésű ingatlan és hitel kezelő rendszert, valamint egy új típusú képzési rendszert is bevezettek a múlt évben. Létrehozták az Immo1 Tudástár online edukációs rendszert, amely az értékesítés bármelyik pillanatában segítségére lehet az üzletkötőnek. A hazai vállalat kihasználva a modern kor technikai lehetőségeit tudatosan építi és üzletszerűen alkalmazza a közösségi platformokat munkája során.

A tudatos tervezésnek, a hosszútávú gondolkodásnak köszönhetően tudott az Immo1 olyan dinamikusan fejlődni, mellyel a Magyar Franchise Szövetség megtisztelő díját nyerte el, amelyet Lizák Ottó és Kovács Tibor alapító tagok és tulajdonosok vettek át a Boscolo Budapestben tartott díjátadó ceremónián.