Egyedi térhasználat és stílusvilág – 5 lenyűgöző galériás lakás

A galéria egy olyan építészeti megoldás, amely a magas belmagasságot kihasználva, egy új belső teret hoz létre. A galéria egyik gyakori felhasználási módja a privát tér, azaz a háló kialakítása, emellett gyakran munka, vagy tanulósarokként funkciónál. Ha a fantáziánkat elengedjük, alkotótérként és játékszobaként, könyvtárként is hasznosíthatjuk. Mutatunk 5 olyan lakást, ahol remekül kihasználták a galéria adta lehetőségeket.

Siófoki exclusive galéria

Siófok Aranypartján helyezkedik el ez páratlan luxusingatlan, mindössze 30 méterre a parttól. A galériaszinten 2 háló található, ami nagy ritkaságnak számít. A villa előkelőségét fokozza a gondosan megválogatott színvilág és a berendezés, az ingatlan azonnal elvarázsolja a látogatót, ahogy ide belép.

Belvárosi kis-emelet

Budapest belvárosában gyakran megtalálható a galériaszintes kialakítás. Ezek a lakások nagy belmagassággal rendelkeznek, de nem elég elkülöníthető térrel. Így itt a kétszintű kialakítás lehetővé teszi az egyes funkcionális zónák elkülönítését, a galéria alatti tér is kettéválik, jelen esetben egy nappalivá és egy fürdőszobává.

Debrecen kiváló adottsága

Egy debreceni nagypolgári stílusú társasházban újították fel ezt a galériázott, modern lakást. Annak érdekében, hogy nagy térérzetünk legyen, a háló a galériaszintre került, így meghagyva a tágas előszobát, amerikai konyhát és nappalit.

Vörösmarty téri ritkaság

Az ingatlan magában is ritkaságnak számít, mivel a kétszintes lakás szaunával, jakuzzis káddal luxuskivitelben kényezteti a lakóját. Az egyik hálószobából nyílik egy jól kialakított galériás munkaterület, így növelve a tér teljes kihasználását.

Citadella az otthonodból

A Belváros különleges gyöngyszeme ez a 60 négyzetméteres, Belgrád rakparton található lakás, amely páratlan panorámával rendelkezik. Az ingatlan különlegessége, hogy a galérián kialakított hálónál egy sarokkádat is beépítettek, amely a tökéletes pihenési élményhez járul hozzá.