Elegancia és egyedülálló hangulat: 5+1 eladó kandallós családi ház

A nappali ékköve, minden tekintetet vonzó középpontja a kandalló. A kandalló fénye romantikus hangulatot teremt, miközben az egész szoba melegedik. Amikor begyújtatlanul áll, akkor is meleg, otthonos érzetet ad, de nincs is annál hangulatosabb, mint amikor pattog benne a tűz.

Válogatásunkban mutatunk 5+1 gyönyörűséges kandallós házat!

Szauna és kandallós nappali

Harka mindössze 10 km-re fekszik Soprontól, és érdemes megismerkedni a településsel, mert ilyen gyönyörű házakat lehet kapni ott. A csendes környezet adott, a ház felújított, energiatakarékos. De így becsordogálva a télbe a legjobban a kandallós nappalit irigyeljük, amely körül biztos sokszor összegyűlik majd a család. Ha pedig meguntuk az üldögélést a kandalló előtt, vár bennünket a szauna. 

A tiszta dunyha hangulata a Dunakanyarban

Tahitótfalu még közel van Budapesthez, de már igazi vidéki életérzést nyújt. Ez a ház pedig a fiatalos dizájn és természetközeli. A panorámás terasz örök kilátást enged a Visegrádi-hegységre, amely minden évszakban más arcát mutatja, de mindig csodaszép. A nyári estéket a szúnyoghálóval befedett terasz, a télieket pedig a kényelmes kanapéval kiegészített nappali középpontjában álló fatüzelésű kandalló teszi kényeztetővé.

Budapest agglomerációjában 

A budai agglomeráció egyik legnépszerűbb települése Biatorbágy. 15-20 perc alatt elérhető Budapestről, és nem véletlenül keresik sokan, igazi családbarát, rendezett kisváros, amely nemrég még falu volt. Itt kínálja eladásra tulajdonosa ezt a kertvárosi, lakóparki családi házat. Kuriózum a különleges formájú hálószobája, de a kényelmet szolgálja a hatalmas sarokkádas fürdőszoba, a dolgozószoba, a két gardróbhelyiség és a kandallós nappali is.

Kandalló vagy tévé? 

Nem kell választani ebben az ürömi házban, melyiket szeretnéd. A gyönyörű ház, amely még annál is gyönyörűbben van berendezve, jó ízléssel összeállított, eklektikus stílusban, most új lakók kacagását és gyerekeik zsivalyát várja. A terekbe minden irányból ömlik be a természetes fény, kellemes hangulatot árasztva. A téli, sötét hónapokra pedig ott a kandalló megnyugtató fénye.

Balatoni nyarak, kandallós telek

Ha egyetlen ingatlan megvásárlásával a nyári és a téli napok is csúcsra hangolhatók, akkor ennek a családi háznak az ára remek ajánlatnak tűnik. Nyaralónak vagy egész éves lakásnak is kiváló. A 140 négyzetméteres, 4 szobás otthon barátságos álomotthon lehet bárki számára. A hűtő-fűtő klíma és a gázkonvektor mellett nagyon szépen beépített, a nappali stílusába simuló kandalló is segíti a fűtést.

Veszprémi családias otthon

A családi házban a lakók kényelmére itt infraszauna és konditerem is kialakításra került, a barátok pedig a borospince csodájára fognak járni, ha áthívod őket majd egy kerti partira. A rendezett kert méretei és a grillezős terasz abszolút jó barátcsalogató, úgyhogy ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni. A kandalló itt a nappali és az étkező határán, sarkosan lett elhelyezve, így több helyiségből is rálátni megnyugtató tüzére.