Életre szóló élmény, tanulás, fejlődés – akkor Szeged!

Szeged egy varázslatos város a Tisza partján, ahol tökéletes harmóniában van a kisvárosi hangulat és az egyetemek pezsgése. Emiatt az itt tanuló diákok számára egyszerre adottak a feltételek az életre szóló élményekhez és a sikeres tanulmányokhoz.

Nézzünk meg 5 remek kiadó albérletet, ha tanulmányaid miatt Szegeden szeretnél lakást bérelni.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bankszámlát a Diákszámla kalkulátor segítségével!

Szegedi kényelem és elegancia a Szillér utcában

Ez a különleges, modern belsejű lakás tökéletes kialakítással rendelkezik. A lakás alapterülete 53 négyzetméter, nappali plusz egy háló elrendezéssel rendelkezik. A társasház lakása teljeskörű felújításon esett át mind műszakilag, mind esztétikailag néhány évvel ezelőtt. Minden adott arra, hogy itt könnyedén megkezdhesd az egyetemi éveket.

A belvárosban varázslatos városi élet vár!

Egy teljesen felszerelt 1+1 szobás apartman keresi leendő bérlőjét ebben az új építésű társasházban. A lakás teljesen gépesített, felszerelt. Amerikai konyhás nappali és a szeparált háló biztosítja a kényelmet az új lakónak. A társasház a centrumban található, közel az egyetemekhez és a szórakozási lehetőségekhez.

Városban pezsgés, de otthon csend

Barátoddal, barátnőddel beszéltétek, hogy összeköltöznétek? A Fő fasor 13. mindössze 10 perc az egyetemektől, a kikapcsolódási lehetőségektől, így a belvárostól sincs messze, mégis egy csendes környéken található. A lakás 3 szobás, egy nappali plusz két háló, mindemellett egy tágas terasz is rendelkezésre áll. Az újonnan beköltöző lakóknak a bútorozással is alig kell majd foglalkozniuk.

Válassz stílust és kényelmet

Stílusos, ifjúságot sugárzó exkluzív lakás várja új bérlőjét! Napfényes és panorámás lakás, kilátással a Klauzál téri kialakítással, kivételes helyen a Szeged belvárosában, a Feketesas utcában található. Teljes berendezéssel együtt kiadó. A klímával felszerelt lakás teljes körűen felszerelt, prémium minőségű konyhai eszközökkel és két szeparált szobával.

Egyetemisták és városi kalandorok számára

A Bakay Nándor utcai lakás designos berendezése egyszerűen hívogatja új bérlőjét. A vagánysága mellett a teljes felszereltsége és gépesítettsége teszi kényelmesen otthonossá a helyet. Az egyetemek közelségén kívül a városi rendezvények és közösségi események is a környéken vannak, amelyek jó alkalmat teremtenek arra, hogy új barátokat szerezz.