Elindult a Park West harmadik üteme

A Park West 3 környezettudatos megoldásokkal várja tulajdonosait, akik számára a hatékony alaprajznak és magas szintű kivitelezésnek köszönhetően a maximális kényelem élménye is biztosított. A korszerű hőszivattyús, illetve a felülethűtési és -fűtési rendszernek köszönhetően az év minden szakaszában megfelelő hőmérséklet adott a lakók számára, amely az okosotthon-rendszerrel egyszerűen szabályozható. Az ideális hőmérséklet fenntartásához járulnak hozzá a három rétegű üvegezéssel ellátott homlokzati nyílászárók és az épület adottsága, a kiemelkedően vastag, 15 centiméteres hőszigetelés. A mikroklímát pedig a növényzettel telepített belső udvar javítja majd.

A lakópark harmadik ütemében összesen 230 darab, legalább AA energetikai besorolású, közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb otthon épül, továbbá két üzlet és két irodahelyiség is kialakításra kerül. A lakófejlesztés a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás, panorámás penthouse lakásokig, hatékony alaprajzú, napsütötte otthonokat kínál, melyek 5 százalékos áfával vásárolhatók meg.

„A kereslet továbbra is töretlen a Park West környezettudatos lakásai iránt, így az előzetes terveinknek megfelelően indulhat el a projekt harmadik ütemének fejlesztése. A LIVING, az ország első közösségi lakóparkfejlesztőjeként a Park West 3 esetében is egyedülálló szolgáltatásokat biztosít a lakóközösség számára. Ebben segít professzionális szolgáltatócégünk, a LIVING Service, amely az ingatlannal kapcsolatos teendőket, a lakóparkjaink által kínált közösségi megoldásokat és a személyre szabott okosotthon funkciókat fogja össze” – mondta Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese és a LIVING üzletág igazgatója.