Ezeket a házakat még Barbie is megirigyelné

A Barbie-trend most újra az élvonalba került az új mozifilm megjelenésével. Mindenhol a rózsaszín és a Barbie tematika dominál, a közösségi médiában is szinte csak ezzel találkozhatunk. Átgyűrűzhet a Barbie-láz az ingatlanpiacra is? Divatba jöhetnek a rózsaszín lakások, amik a frissesség és a kedvesség jelképei?

Lássuk, milyen ingatlanok közül válogathatunk, ha át szeretnénk élni ezt a rózsaszínben pompázó életérzést!

Elegáns Barbie 

Ez a Veresegyházon található családi ház az érett, felnőtt Barbie álomotthona lehet. A nappali színei arra utalnak, hogy a lakberendezéskor Ken ízlését is figyelembe vette a dizájner, a rózsaszín hálószoba viszont vitathatatlanul a ház úrnőjének kizárólagos birodalma.

Hatalmas és remekül kialakítható terekkel rendelkezik az egész ház, a konyhától a hálószobákig. Kerti partira is remek a helyszín, a kerti sütőhely mellett a medence és a háromszemélyes infraszauna is a kényelmet és a felhőtlen szórakozást szolgálja.

Tinédzser Barbie Győrbe megy

A tanuláshoz és a vidám tinédzser évekhez nincs szükség sokkal többre, mint egy kényelmes íróasztalra és egy hatalmas, puha franciaágyra, amin lehet hasalva bojtos tollal naplót írni, vagy Ken fotóját nézegetve ábrándozni.

Az ingatlan új építésű, jelenlegi tulajdonosa azonban nem fejezte be teljesen, így az ide beköltöző Barbie és ezermester Kenje saját ízlésükre formálhatják.

Agglomerációs Barbie

Falusi modern hangulatot áraszt a konyha, rózsamintába borult a nappali, és rózsaszínben virít a gyerekszoba, amit csillogó csillár díszít. A házhoz fedett kocsibeálló is tartozik, amely megvédi a rózsaszín kabriót a manapság mifelénk gyakori jégesőtől is. 

Kecskeméti Barbie

Itt két Barbie-rajongó kislánynak is találunk megfelelő gyerekszobát. Óvodás kortól akár kamaszkorig kényelmes, kellemes lak a két, szinte egymás tükörképét alkotó, rózsaszínre alapozott, de barnával némi komoly vonalat is belecsempészett szoba.

A sorházi lakás egésze nagyon szépen felújított, és a családi idillhez remek elosztást hozza: amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, a szülői és gyerekhálószobák pedig az emeleten találhatók.

Kertvárosi Barbie

Barbie szívesen vásárol ruhákat a közeli outletből, és szereti, ha mindössze 15-20 perc alatt be tud érni Budapestre, ha a barátnőivel menne moziba vagy meginna egy epres turmixot valamelyik gyorsétteremben. A hétköznapokon azonban a nyugodt, madárcsicsergéses kertvárost részesíti előnyben, Lila akác köz hangulatban. A kislány pedig biztosan imádni fogja ezt a rózsaszín tapétás klassz szobát.

A 90 négyzetméteres, kétszintes, felújított, kertkapcsolatos 2+2 félszobás ingatlan tökéletes családi otthon.

Velencei-tavi Barbie

Sukoró a Velencei-tó környéki települések talán legszebbje. Ez a korszerűsített és felújított családi ház 140 négyzetméteren várja egy új család beköltözését. Ha nincs energia elsétálni egy fáradt nap után a tóig és a strandig, a kertben elhelyezett medencében is le tudja magát hűsíteni a család. A rózsaszín gyerekszoba nem csak a jellegzetes hangulatot adja vissza, de pillangókból sincs hiány. A baldachinos ágy szinte minden kislány álma.