Ha nálad a Cserhát a csúcs, ezt az 5 ingatlant látnod kell!

Hagyományos palócház Hollókőn

A világörökség részét képező Hollókői Ófalu szívében kínálják eladásra ezt az álomszerű hagyományos palócházat. A 780 négyzetméteres, vadregényes telken található 160 négyzetméteres ingatlant a belső két szint és a modernizált, de mégis a műemlékvédelemnek teljes mértékben megfelelő jellege teszi igazán egyedivé.

Stílusos családi ház Balassagyarmat belvárosában

Balassagyarmat belvárosban eladó ez a 120 négyzetméteres családi ház, gyönyörűen rendezett kerttel, két üzlethelyiséggel. A stílusosan berendezett és teljes körűen felújított ingatlan többek között új nyílászárókat, tetőt és szigetelést kapott. A praktikus elosztású ingatlanban helyet kapott a nappali mellett két háló, konyha, mosókonyha és fürdő.

Többgenerációs ingatlan Szandaváralján

Csendes környéken, Szandaváralján, a Kéktúra útvonal mentén keresi új tulajdonosát ez a 400 négyzetméteres, háromszintes ingatlan. A 2018-ban teljes korszerűsítésen átesett 7 szobás családi ház nagycsaládosoknak, akár több generáció számára is tökéletes. A Szanda vár romjaitól nem messze található ingatlan ideális lehet kisvállalkozások számára is, köszönhetően az alsó szinten található, egykor pizzéria, jelenleg kerámia műhelyként üzemelő konyhának.

Bájosan felújított házikó Felsőtoldon

Hollókő mellett, Felsőtoldon lehet a miénk ez a 90 négyzetméteres ízlésesen felújított, két részből álló családi ház.A teljes körű felújítás során az ingatlan egy teljesen új belsőt kapott, többek között egy  modern fürdőszobát, egy teljesen felszerelt konyhát és új nyílászárókat. Az óriási kertben helyet kapott egy fedett kerti konyha, a kertet pedig egy tisztás és egy erdő zárja.

Modern parasztház Kétbodonyban

Kétbodonyban, Nógrád megyében kínálják eladásra ezt a modern parasztházat, mely mindössze 14 évvel ezelőtt épült maximalista felfogással. A családi ház báját a mennyezeti gerendák, a fa nyílászárók és a nyílászárókat kívülről keretező, kidolgozott díszlécek adják. A 100 négyzetméteres ingatlanhoz tartozik egy fedett terasz és egy hangulatos tornácos veranda is, ami még autentikusabbá teszi az ingatlant.