Íme a BlackDrop loft irodája az Andrássy úton. Exkluzivitás új köntösben

A portfóliómenedzsmenttel foglalkozó BlackDrop alapítói több évtizedes múlttal rendelkeznek, így eljött az idő, hogy mindezt a tudást egy igényes iroda létrehozásával reprezentálják. Olyan exkluzív munkahelyre szerettek volna költözni, amely szakít a pénzintézetekre jellemző rideg, merev irodai arculattal.

A kialakításnál ezért elsődleges cél volt ötvözni a banki környezet funkcióit a komfortos laza hangulattal. A környezet minden ügyféligényt kielégít, hiszen valaki egy kötetlen beszélgetést igényel egy kanapén kényelmesen elhelyezkedve, más pedig egy diszkrét megbeszélést preferál egy zárt tárgyalóban. Minden igényt kielégít az enteriőr, és bár az iroda a maga 100 m2-ével nem sorolható a nagyok közé, de a dolgozók számához viszonyítva igazán szellős és komfortos munkahelyet teremt.

Fények, árnyak, rideg és meleg, tágasság és diszkréció, de mindenek felett kényelem, harmónia és biztonságérzet – ezek azok a kifejezések, amelyek a látogatók eszébe jutnak rögtön, amint belépnek ebbe a különleges irodába. Magabiztosság árad a berendezés minden egyes részletéből, minden rész az egészbe illik, akárcsak egy tökéletes pénzügyi megoldás.

A loft stílusa uralja a teret, amely különleges élményt nyújt az Andrássy út nagypolgári városszövetében. Ugyanakkor a loft egyben kötődés is a hagyományokhoz, hiszen a magyar épített örökség egyik aranykorszaka volt a századforduló. Ilyen értelemben a modernség ötvöződik a magyar hagyományokkal, az eredmény pedig példamutató.

A tervezők szerették volna volna megőrizni a régi idők szellemét, miközben a helyiséget modern köntösbe öltöztetik, amely méltó a lokációhoz és a cég értékeihez. Az álmennyezet lebontása után tárult fel a hatalmas belmagasság, de ugyanígy a régi statikai elemek, vasoszlopok, keresztsínek, téglafal is mind-mind az indusztriális kialakítást támogatták. A munkatér központi eleme a lounge, ahol egyszerűen jó lenni. Amikor a narancssárga kanapén ülünk, akkor valóban az otthon kényelme vesz körbe minket.

Fotók: azevirodaja.hu.

Az Év Irodája pályázatra december 15-ig itt lehet jelentkezni.