Íme egy újgenerációs lakópark Angyalföldön!

Javában zajlik már a Real Estate Awards nevezési időszaka, hiszen a versenyre november 30-áig lehet jelentkezni. Az egyik kategória Az Év Tervezett Lakó Projektje, ahol már megismerhetjük a Metrodom Beat Lakóparkot.

A lakóparkot Angyalföld dinamikusan fejlődő részén két ütemben építik fel. A közel 450 lakásnak otthont adó épületegyüttest különleges Duna-parti fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, és a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi minőségi otthonná.

A XIII. kerület Váci úti környékén már évtizedek óta intenzív városfejlesztési beruházások zajlanak, legyenek azok irodaépületek vagy lakóházak, és most ebbe a sorba illeszkedik ez a projekt is, amely a legújabb lakhatási igényeket elégíti ki műszaki megoldásaival. De nem csak a helyszín frekventált, hanem az ingatlanegyüttes is már első pillantásra felhívja magára a figyelmet előnevelt egyedi kétszint magas növényfalával.

A különleges megjelenés mellé emelt szintű prémium kategóriás szolgáltatások is társulnak, mint egész évben használható uszoda, wellness-fitnesz részleg, közösségi játszószoba, baba- mama szoba, közösségi tetőterasz, bérelhető irodák, üzletek, elektromos autómegosztó, Green Go állomás, nagyméretű biciklitároló, és minden gépkocsibeállóhoz kizárólagos használatú elektromos autótöltőpont.

A Metrodom Beat Lakópark kiemelkedő és előremutató exkluzív külső – és belsőépítészeti megoldásai például szolgálnak a jövő lakóparkjainak.