Ingatlanmustra – 5 gyönyörű medencés álomotthon

Medencés zöld oázis

Az igénylistád tetején szerepel, hogy egy balatoni álomházban lakhass? Hozzátartozik az is, hogy egy saját medencéd is legyen, amit nem kell senki mással megosztani? Pipálhatod is azonnal őket, hiszen megtaláltad azt az otthonodat, ami mindezek mellett remek kilátással is rendelkezik. Ez a gyönyörű balatonfüredi lakás akár szezonális, akár egész éves lakhatásra is maximálisan alkalmas.

Körpanorámás exkluzív penthouse lakás

Debrecen legexkluzívabb új építésű penthouse lakása, amely a látványtervek alapján első blikkre egy luxushajóra emlékeztet. Minősített lakástulajdonosi kör, saját bejárat a ház wellness részlegébe, komfortos, környezetbarát technológia – ez mind, mind emeli a lakás értékét. A biztonságról természetesen portaszolgálat gondoskodik. Ki ne vágyna esténként megmártózni a medencében vagy beülni egy pohár pezsgővel a jakuzziba?

Lakás, aminek medencéjéhez egy bár is tartozik

Csak képzelj el egy fárasztó napot a munkában, ami után hazaérve a gyerekek is nyüzsögnek. Együtt lementek a lakáshoz tartozó medencébe, ahol mindannyian felfrissülhettek. Ők pancsikolnak, te pedig élvezheted a vizet. Kellemes, ugye? Ez a siófoki apartman szinte nem is kínál semmi mást, csak élvezetet és nyugalmat. Egy felújított téglalakás várja új lakóit, akik végre kiélvezhetik, hogy balatoni lakosok lettek.

Élj úgy, mintha egész évben nyaralnál

Zugló családi házas övezetében található ez a kis ékszerdoboz, amely kiváló lehetőség lehet egy fiatal párnak, akik most kezdik közös életüket. A  szürke hétköznapok nyaralásérzéssé válhatnak, és ezt a pluszt a hatalmas medence biztosítja, ami mellett esténként egy-egy baráti összejövetel is helyet kaphat.

Épülőben lévő luxusotthon, amihez masszőr is jár

Ugyan egyelőre csak a látványtervekbe lehet szerelmes az ember, ennek ellenére a luxuskörülmények garantáltak. A ház biztonságáról 24 órás portaszolgálat gondoskodik, vendégek vagy ügyfelek fogadására lehetőséget biztosít egy erre a célra kialakított tárgyaló. Ha pedig egy hosszú nap után hűsölni szeretnél, akkor megteheted a saját, beltéri úszómedencében, ami mellett helyet kapott egy beltéri, egy gyermek- és egy termálmedence is. Egy fárasztó nap után, ha ez mind nem lenne elég, akkor a ház lakói számára egy masszőr is rendelkezésre áll.